by sadem isimli butikten alışveriş yaptım ancak iade için kimseye ulaşamıyorum ?

sitelerindeki adres sahte bir adres öyle bir adres yok. instagramdan engellediler, tüketici heyetine başvuracağım ancak elimde doğru hiçbir bilgi yok. kargo firmasından gönderen kişinin adresine baktığımda da rize diye gözüküyor. nasıl bir yol izleyebilirim ne yapabilirim?

1. sitesinde mehmet albaş adına bir iban bilgisi var. ödemeyi onun hesabına yaptırıyorlarsa şahıs şirketi olduğunu varsayıyorum. fatura vermemişler herhalde yoksa orada bütün bilgileri oluyor. hakem heyetine yazın yine aynı şekilde iban bilgisini, kargo barkodunu, kişinin adını vs. yazın. ürünü gönderdiklerini ve koşulsuz iade hakkınızın olduğunu ve bu haktan mahrum bırakıldığınızı anlatın. aynı zamanda faturasız iş yaptıklarını da ekstra belirtin.

bir diğer seçenek başkasının telefonundan butikle iletişime geçin tüketici hakem heyetinin yanında maliyeye de şikayet edeceğinizi belirtin. faturasız satış yaptıkları için.

3 eylül 2023 17:32

2. bir de böyle butiklerden alışveriş yapmadan önce mutlaka ismini googleda aratın. şimdi baktım dolu şikayet var iade aşamasında herkes sorun yaşamış.

3 eylül 2023 17:34

3. Dediğiniz gibi faturasız geldi ürün, kargo kısmından kimin gönderdiğine baktığımda Mehmet denilen adamın ismi çıkıyor ve il Rize diyor. Yarın yurt içi kargoyu arayıp gönderenin tam adresini öğrenip şikayetimi oluşturacağım, teşekkür ederim.

3 eylül 2023 18:06