1. Calzedonia push up tayt gerçekten toparlıyor. Diğer taytlara göre daha sıkı. Almadan önce deneyebilirsiniz. Bacakları sarıyor kalçayı da kaldırıyor inanılmaz bir etki yapmıyor ama sıkı durmasını sağladığı için daha güzel görünüyor. Benzer başka marka gelmedi aklıma. Oxxo, mango ve zaradaki taytlara da bakabilirsiniz fakat diğer markalardaki en sıkı taytlar bile calzedonia gibi değil.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
calzedonia tayt
Arkadaşlar merhaba. Kaliteli güzel bir tayt almak istiyorum ama popom ve basenlerim vücuduma göre hafif büyük olduğundan çekiniyorum. Öğrendim ki calzedonia push-up taytlar baya bi toparlıyormuş ama fiyatı baya bi tuzlu. deneyip memnun kaldıysanız ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Skinny jean rahatsızlığından gına geldi çünkü. Önereceğiniz vücudu toparlayan, iç belli etmeyen diğer tayt markalarına açığım.
| ten rengi: | buğday tenli |
nardan
| cilt alt tonu: | nötr |
| ten rengi: | beyaz tenli |
- şikayet et
2. Ben calzedoniadan aldim. Belki benim kilomla etimle alakali bilmuyorum ama hic toparlama falan olmadi. Hani ciddi ciddi parama acidim.
| ten rengi: | beyaz tenli |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | evet |
- şikayet et
3. calzedonia' push up iki senedir falan kullaniyorum. hala tuylenme falan yapmadi ve simsiki. diz sarkma bollasma vs yapmadi. ayrica gobek bel cok guzel toparliyor popo kaldiriyor. bayiliyorum cok tavsiye ederim. iki tane ucuz tayt alacagima bi tane calzedonia alirim.
(yazar: tavsiyesever) genelde bir beden kucuk veriyorlar ve giydikten sonra popisi soyle bi yukari kaldirir gibi yerlestirmen gerekiyor. oyle denedin mi?