can sungurun havelsan reklamı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Ya ss benim kafam çooook karışık bu konuda süslüde sorusunu gördüğüme sevindim. Ben csyi yıllardır takip ediyorum eğitimine birikime sohbetine bayılıyorum, fikirlerini gerçekten dinlerim yani. Havelsan videosunu gördüğümde şok oldum izlemedim ve direkt dislike attım açıkçası. Ben linççiler kadar sert değilim, samimi olduğuna inanıyorum. Gerçekten yurtsever bi şekilde değer olarak görmüş olabilir bunu anlayabiliyorum. Ama içerisinin kimlerle dolu olduğunu bilmiyor mu? Havelsan sonrası açıklama yayınını izledim orda mesela giderken "ama benim viski hesabım var ha" dediğini anlatıyor, e güzel abim sen bunu neden açıklamak zorunda kalıyorsun? Bu bile gösteriyor onların kim olduğunu. Ayrıca inanıyorum ki başkası yapsa kendisi de bizim gibi düşünürdü. "Akpli değilim ama" diye dalga geçerdi. Ben işte burda tıkanıyorum. Bunu düşünemeyecek kadar aptal bir adam olduğuna inanmıyorum peki buna rağmen gerçekten "yerli ve milli" diyebilecek kadar mı görev aşkına tutuştun gözün kör oldu? Gerçekten ben kafamda bir yere oturtamadım. Açıkçası saygım azaldı, ya kör ya aptal çünkü. Ben izlemeye kesinlikle devam edicem ki aslında her şeyini izlemiyorum oyun film ilgimi çok çekmediği için daha çok sohbet ve teknoloji yayınlarını izliyorum, oyun oynadıkları yayınlara vs bayılıyorum. Ah can sungur ah, kalbimi kırdı

28 mart 2024 18:09

2. Ay anonim 1 canımsın. Normalde ben de can sungura aboneyim ve yatay bakış serisini çol seviyorum her ne kadar tancana ara ara gıcık olsam da. Youtubedan bildirim geldi Can sungur yeni video yayınladı diye. Bir açtım şok oldum ne alaka yani hayır can sungur ve havelsan ne alaka yani. Ne içerik olarak ne konu olarak bence hiçbir alakaları yok hele seçim yaklaşırken böyle bir viral alması ne biliyim hiç yakıştırmadım

28 mart 2024 18:18

3. Viral almamış ss ya sadece oraya gidiş gelişi karşılanmış gibi bir şey olmuş sanırım. Ben seçim virali olmadığına hala muhalif olduğuna hala inanıyorum. Ai üzerine video serisinin bi parçası olarak çekmiş ama bunun seçimle alakasını düşünmemiş?? İşte burayı anlayamıyorum

28 mart 2024 18:24

4. Helva reklamı yapmış sandım :p hiç helva yememiş gibi kötüsünüz ne var adam helva reklamı yaptıysa.

28 mart 2024 18:28

5. a4 ne anlamda leş diyorsun açabilir misin? Öğrenmek isterim cidden