canselle eser neden ayrıldılar?

gece gece aklıma bu geldi evet jıgfjg aldatma iddiaları vardı ama derinlemesine bilmiyorum bi fikri olan var mı

1. Cansel, eser survivordayken aldatmış eseri diye biliyorum süslüm

18 ocak 2022 00:03

2. bunların kısmetse olur'daki ekiple grup yaptığı iddiaları falan dönüyor, döndürenlerin yalancısıyım süslü. baya olaylıymış galiba ben de merak ediyorum ksdjfhcksejrflw

18 ocak 2022 00:21

3. Eser survivordayken canselin onu aldattığına dair dedikodular çıkmıştı. Hatta ayrıldıktan sonra canselin hamile olduğuna dair de biri ultrason görüntüsü paylaşmıştı, eser de zenci bebek fotosu koyup bebek benden değil gibi bişey paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Geçmiş zaman şimdi tam net değil ama sebep aldatmaymış işte. Bu arada ayemciydim harcadılar güzelim keko çifti

18 ocak 2022 00:35

4. Hy kim süslüler

18 ocak 2022 00:35

5. Vay arkadaş neler dönmüş gruplar falan hani marjinal bizdik asfafdads

18 ocak 2022 00:55

6. Kizlar ben tv de gördüğüm hiçbi şeye inanmıyorum en gerçek denilen şeyler bile yalan ve kurgu. Kaldı ki gündüz kuşağında sunulan saçma sapan senaryolu çift evlendirme programı.s ülkede ünlü olmak isteyen o kadar çok kişi var ki cast ajanslarından seçip seçip oynatıyorlar. Tamaminin eskort ve erkeklerinin de ne idugu belirsiz tipler olduğu bi yarışmadan gerçek ilişki beklemek hata olur. Program esnasında bi etkileşim olmuşsa olmuştur yoksa onlar birbine gerçekten aşık olduğunda değil yani. Ibs kısmetse olur tarzındaki yarışmalardaki kızlara bakarsanız zaten çoğu network yapmak için katılıyor. Beyin networku siz anladınız. Maksat müşteri portföyü genişlesin.

18 ocak 2022 01:47

7. Eser bağrına taş basmak istediği için:dd

18 ocak 2022 08:24

8. Soru başlığını görmek bile günümü güzelleştirdiği ya

18 ocak 2022 11:39

9. İddia şu ki survivordayken cansel iki siyahi erkekle aldatmış eseri. Ve üstüne para da almış. Daha sonra şu anki gibi abdde eskortluk artı uyuşturucu işine girmiş.

18 ocak 2022 14:24

10. Eğer kurguysa nur nasil çocuk doğurdu ya