chp neden iktidar olamaz diyorlar ?

susluler selam ekside twitterda surekli chpnin asla iktidar olamayacagini zaten iktidar olmak gibi bir niyetinin olmadigini, halktan kopuk oldugunu, chpnin sadece ismine bile oy vermeyen bir kesim oldugunu, iktidarin kotu oldugunu muhalefetin ondan da kotu oldugunu, akpnin erdogandan sonra bitecegini ama chpnin tuvalet terligini aday yapsa kemik oyunu alacagini, chpnin akpnin laciverti oldugunu, belediyelerin torpilinde akpden eksik kalmadigini, chpnin kontrollu muhalefet oldugunu yaziyorlar. insanlar neden boyle dusunuyor cidden boyle bir dusunce var mi yoksa algi calismasi mi yapiyorlar?

1. Ozellikle bu kopek konusundan sonra cikti bunlar yani ekonomi multeci emekli ogrenci bitti kopek mi kaldi? Tamam kopekler sorun chp keske politik bir cevap verseydi ama insanlar kopek yuzunden nasil bu kadar dusman olur anlamadim. Eskilerin chp nefretini anladim chp halkin yararina bir sey yapmaz, depremde yikilan binanin durusmasi vardi beraat aldilar chp kopekler kadar konusmadi hatta chpden kurtulmadan akpden kurtulamayiz kapatilmadi diyenler bile var

21 temmuz 2024 21:55

2. 2-3 gündür aktroll'ler sardı burayı farkında mısınız...

21 temmuz 2024 21:56

3. açıkçası x parti için karşıtlarının söylediği şeyleri aratırsan kat be kat benzer söylemler bulursun. hangi parti için olursa olsun, karşıtlarının da söylemleri var, yandaşlarının da söylemleri var sonuçta.

21 temmuz 2024 21:56

4. Ya her seye de aktroll demeyin hic mi sosyal mecralarda gezmiyorsunuz algi calismasiysa da basarili bir sekilde yapiyorlar o kadar fav aliyorlar ki sasiriyorum buraya da sordum. Ben zaten gun sonunda ne kadar kizsam da oylar bolunmesin ve alternatif yok diye chpye veriyorum. Akpnin secimi %80 alacagi bir yerde olmama ragmen 2 kere ikametgahimi aldirdim oy kullandim sirt ucu ucuna kaybedilirse vicdanim rahat etmez diye.

21 temmuz 2024 21:59

5. Suslu ben yeni goruyorum etrafimda akpli yok bu siralar cok konusuluyor bir de kilicdaroglu adayliginda konusuldu ben de aleviyim ama alevi birine sirf alevi diye oy vermeyecek bir kesimin oldugunu biliyordum. Bunlar konusuluyorsa sizce dogru mu?

21 temmuz 2024 22:01