cildi neme doyurmak, nemlendiricilerimi hangi sırayla uygulamalıyım?

selamlar, genel olarak nemsiz bir cildim var. haftaya özel bir gün için makyajımı kendim yapacağım, prova da yaptım. ten makyajım beni tatmin etmedi çünkü kuruluklarım çok belli oldu. elimde nemlendirme için kullanabileceğim 4 ürün var, bunları hangi sırayla kullanıp nemi cildime hapsedebilirim ve daha pürüzsüz bir cilde sahip olabilirim? bir haftada olabildiğince yumuşak bir cilde sahip olmam lazım. ürünler: aloe vera jeli hametan pomad simple su bazlı nemlendirici cica krem

1. Suslu genel olarak en sividan katiya dogru gidilir. Aloe jeli en alta sur emilince simple o da emilince uzerine bir yuz yagin ya da yagli bir urunun varsa onu sur. En sona yag surdugunde alttaki kremleri kilitlersin cildine

1 mayıs 2022 02:07

2. Süslüm nemi hapsetmek için en son sürdüğün nemlendiricinin üstüne bolca vazelin sürebilirsin. Slugging diye aratırsan bulursun. Son dönemde popülerleşen bir yöntem. Kuru ciltliler için öneriliyor.

1 mayıs 2022 03:27

3. Su iç

1 mayıs 2022 07:04

4. Makyajdan önce su kaynatıp kovaya döküp başınızın üstünü de havluyla kapatıp buhar banyosu yapabilirsiniz. Üstüne de cildiniz hassas değilse yüz kesesiyle veya başka bir ürünle peeling yapıp nemlendirin. Bunu yapıp makyaj yaptığımda cam gibi parlıyor cildim.

1 mayıs 2022 09:29

5. teşekkür ederim süslüler, deneyeceğim hepsini <3