cin tonik ile ananas suyu karışımı?

daha önce hiç cin içmedim ve tadını bilmiyorum, hafif diye duydum. votka, tekila içtim ve onların tadı iğrençti. bu da kolonya gibi mi yoksa yüz ekşitmeden rahat bir şekilde içiliyor mu?

1. Ananasla guzel olmaz mideyi iyice bozdurur. Cin resmen islak mendil tatli. Vodka seviyorsaniz alip white ya da black russian tarzi daha hafif ve aromali kokteyller yapabilirsiniz isterseniz

2 haziran 2020 15:42

2. hafif olsun istemiyordum aslında alkol oranı fazla ama tat olarak içerken kötü hissettirsin istememiştim. ıslak mendil gibiyse bu da çöp o zaman:((

2 haziran 2020 15:51

3. Votka ve tekilayı ben de sevmem ama cin tonik sevdiğim bir kokteyl. Evde basit bir tarif istiyorsanız schweppes tonik, cin ve limon suyuyla yapılabilir. Damak zevkinize göre tarifler bulabilirsiniz internette. Mayhoş, ferah vs. Maden suyu, pudra şekeri, kekik gibi malzemeler eklenebiliyor. İçimi kolay düşük kalorili ama bildiğim kadarıyla yüzdesi yüksek bir alkol. Ananas suyu ya da diğer meyvesularıyla güzel olacağını düşünmüyorum.

2 haziran 2020 15:57

4. bence tüm alkollü içeceklerin tadı ıslak mendil gibi. henüz keyifle içilenini görmedim; erdinger ve budweisser gibi birkaç bira hariç.

Ama vodkada tam ıslak mendil tadı var asla içemiyorum. Tekila zaten limon/tuz ve shot olayı olmasa saf tadı berbat.

Cin tonik diğerlerine göre daha iyi gelmişti bana.

2 haziran 2020 16:01