cinsel ilişki sirasinda tuvalet hissi(tecrübesizim benzerini yasayanlar lutfen yardim)?

soruyu cevaba yaziyorum susluler

1. aynı sorunu da yaşayan arkadaşlar; acaba mesaneniz düşmüş olabilir mi? bunun için iyi bir doktora görünün bence... böyle birşey olabilir...

3 ağustos 2018 13:35

2. merhabalar,

cinsel ilişki sırasında kadında istemsiz olarak pelvis kasları kasılır bu normal hatta istenen bir durumdur. kadın bu vajen kaslarında kasıp gevşetme hareketleri üzerinde hakimiyet kazanırsa çok rahat orgazma ulaşılabilir(bkz: kegel egzersizi) ancak bu kaslar aynı zamanda tuvaletimizi tutarken(idrar) de kullandığımız kaslardır, o nedenle seks sırasında size olmadığı halde tuvaletiniz varmış gibi geliyordur muhtemelen. daha fazla deneyim kazanıp seks esnasında gevşetme ve kasma hakimiyeti kazanınca ve hisse alışınca tuvaletiniz varmış izlenimi sanıyorum ortadan kalkacaktır.

ek not: penetrasyonlu sevişme(penisin vajinaya girmesi) ardından kadının tuvalete çıkması da sağlıklı ve istenen bir durumdur, kadın yolları iltihabını önler. sevişme ardından yoksa, az gelse dahi tuvalete çıkmanız önerilir.

3 ağustos 2018 14:10

3. Benim de oluyor özellikle orgazm yaklaştıkça kendimi kaşarsam. İlişki öncesi ve orgazm sonrası tuvalete gitmeme rağmen bazen o his hiç geçmiyor özellikle misyonerde. Kalçanın altına yastık koyunca misyoner pozisyonundayken o sorunu aştım.

4 ağustos 2018 06:27

4. Aynı his bende de oluyor penatrasyonda bir noktadan sonra aşırı çişim varmış gibi bir his geliyor. Eşim devam etmemi bir sonraki adımın orgazm olduğunu söylüyor ama ben nasıl devam edeceğimi bilemiyorum zaten çok yorulmuş oluyorum çünkü daha çok cowgirl pozisyonunda oluyor bu. Kegel egzersizlerini de bir dönem yaptım sonra devam etmedim sürekli yapınca hakimiyet kazanır mıyız gerçekten de? Süslüm bence sık tuvalete gitmenle ilgili bir durum değil özellikle de ilişkiden hemen önce tuvalete gitmişsen çişinin gelmesi için bir sebep yok bence de bu orgazmla ilgili bir şey. Ancak o noktadan sonra nasıl devam edip de orgazma ulaşacağız hala bilmiyorum ben de çok merak ediyorum.

4 ağustos 2018 09:27

5. süslü beni tarif ediyorsun sandım. durumun psikolojik, hatta ben psikologdan yardım aldım bu konuda mesane obsesyonu olma şansın var. sürekli düşündüğün için normalden sık tuvaletin geliyor. tuvaletini tutabildiğin kadar tutmaya çalış ve çıktığın saatleri not al. bu tarz alıştırmalarla kontrol altına alabilirsin. bir psikologdan yardım al tabi yine de

4 ağustos 2018 23:46

6. araştır süslücüm, ben 2 yıldır bu durumun içindeyim. takıntılarla ilgili bir kaç kitap aldım onu okuycam. 5 seans gittim ama iyileşmedim, kontrol altına aldım kısmen en azından

5 ağustos 2018 00:32

7. iyi hissetmek'i okudum ama o daha depresyona yoğunlaşmış gibi geldi. daha sonra psikologumun önerisiyle bağışlanan terapiyi aldım. kendim de takıntılara başa çıkma yolları diye bir kitap görüp aldım ama daha başlamadım.

5 ağustos 2018 00:45

8. ne demek süslü, anonimden çıkiyim de bir gelişme olursa falan haber ver bana istersen yaz. bana çok zorluk çıkartan sinir bozucu bir durum umarım aşarız :)

5 ağustos 2018 00:50