cinsel ilişkiden zevk alma olayı ?

dün ikinci birleşmemi yaşadım süslüler sadece baskı ve çiş varmış hissi hissettim asla bir zevk vs hissetmedim kendim mast yaparken daha çok hissediyordum gerginlikten mi anlamıyorum ama girip çıkarken o anı hissettim yani içeride bir şeye dokunuyor hissi gibi. ön sevişme sırasında çok yükselmiştik gerçekten bir an önce yaşamak istedim o anı ama asla hayal ettiğim gibi olmadı zevk gibi bir şey hissetmedim neyi yanlış yapıyorum

1. çoğu kadın sadece penetrasyonla zevk almaz  zaten. partnerin seks esnasında klitorisini eliyle uyarsın Veya kendin uyar. öyle daha cok zevk alırsın

25 şubat 2024 11:02

2. daha ikinciymiş, normal. alışınca zevk alırsın

25 şubat 2024 11:12

3. Ben de ilk yapmaya başladığımda zevk almadım hiç, sadece acı hissettim. Kısa bir süre sonra da ayrıldık o yüzden ne zaman zevk almaya başlanır bilmiyorum :(

25 şubat 2024 11:13

4. Pozisyon değiştirin

25 şubat 2024 11:34

5. Cisiniz geldi gibi hissediyorsaniz orgazms yakinsiniz, o kaslari serbest birakmaniz gerek. Emin olun cis yapmayacaksiniz

25 şubat 2024 11:38

6. ben kendimi kastigim icin mesaneme baski yapiyordu penis. zamanla alisinca cis yapma hissi gecti. herkeste orgazm habercisi olmuyor bu, ozellikle ilk birkac seferde bunu hissediyorsaniz sebebi yuksek ihtimal gerginlik. zevk almaya degil rahatsizlik hissini asmaya odaklanin ilk etapta, sonrasi kendiliginden gelir

25 şubat 2024 11:45

7. kendini sal ve golden shower yaşa veya squirting.

25 şubat 2024 12:32