cinsel ilişkiye giremiyorum???

ilk defa yapmaya çalıştık erkek arkadaşımla, o tecrübeli bu arada. içime almaya çalıştığımda aşırı canım acıyor. penisi de kalın olduğu için daha çok zorlanıyorum. sanki orda bir delik yokmuş gibi geliyor. kayganlaştırıcı falan da kullandık ama yok olmuyor. aşırı moralim bozuldu. birkaç defa denedik olmayınca istemediğimi söyledim. vajinismus falan olabilir miyim? ne yapabilirim

1. Benim de böyle olmuştu süslü. 2 hafta falan uğramıştık. Zorlamayın biraz zaman verin kendiliğinden olur.

31 ekim 2021 13:03

2. Kullanıyorsanız biraz alkol alıp gevşedikten sonra deneyin

31 ekim 2021 13:13

3. Küçük penisli birini bul

31 ekim 2021 15:31

4. daha hazır değilsin demekki süslücüm, aynı sorundan ben de muzdariptim sanki duvar varmış gibiydi. aylaaaarca hatta yıllarca olmadı, bir gün psikolojik olarak hazırdım ve o kadar açıldı ki ben bile şaşırdım

31 ekim 2021 16:14

5. yani zorlayınca olacak bir şey değil, zamanı geldiğinde kendiliğinden olacak güven bana

31 ekim 2021 16:15

6. Çok teşekkürler biraz rahatladım, doktora falan gideyim mi peki sizce anatomik olarak falan bir sıkıntı olabilir mi diye yoksa daha erken mi? Birde başka tavsiyeleriniz var mı kolaylaştırması icin

31 ekim 2021 20:29

7. süslü emin ol hiç sıkıntın yok ben kendimi vajinismus sanıyordum, sadece karşı taraf için yapmazsan kendiliğinden olacak hazır hissetmen lazım güven bana

31 ekim 2021 23:06

8. Süslü ben de yaşadım bu durumu. Hiç zorlamadık, bir sefer olsun bitsin demedim. Demek ki hazır değilim, bu durum bana acı vermemeli diye düşündüm. Erkek arkadaşımla hiç problem yaşamadık, minimum 3-4 ay denemişizdir belki de. Bir hafta beraber kalacaktık, ilk 3 gün olmadı. Sonrasında bir baktım ki ilişkiye girebildik, ikimiz de çok şaşırdık. Tavsiyem üstte senin olman, kendini zorlamaman ve yavaş hareket etmen yönünde. Bir seferde içine almaya çalışma, yavaş yavaş ilerlemeye çalış. Belki de hazır değilsinizdir. Benim hazır olmam bayağı zaman aldı, işin güzel tarafı bir damla bile kan gelmedi. Ben hazır olduğumda yaşarsam kan gelmez diye düşünüyordum. İyi ki beklemişim diyorum, uzun sürdü ama içim rahat oldu. Kanamamak ise resmen gururumu okşadı adgsfg

31 ekim 2021 23:55

9. Kullaniyorsaniz alkol nedir yahu?

Haha musluman oldugu icin alkol alamaz ama erkek arkadasiyla cinsel iliskiye girebilir oyle mi?

Tertemiz kafalar valla.

Dunyanin sonunu cidden bu z kusagi getirecek.

1 kasım 2021 05:05

10. Benim de ilk iliski bir turlu olmamisti. Inanilmaz canim aciyordu her seyi dogru yapmamiza ragmen , 3 seferde de kanamam oldu. Bir turlu tam giremiyordu. Sonra bir terslik oldugunu bildigim icin kadin doguma gittim. Hymenin septali oldugunu soyledi. Yani yirtilmasi gereken yerde bir et parcasi varmis, penis onu yirtamiyormus bu yuzden aci ve kanama oluyormus. 5 dakikalik bir operasyonla aldi o et parcasini, sorun cozuldu.

1 kasım 2021 08:09