Askılı body üstüne gömlek, kısa kollu tshirt veya v yaka bluzler, her daim pantolon.
A1 süslü ben de artık askılı body üstüne gömlek giymeyi düşünüyorum ama her gömlek böyle giyilir mi emin olamadım. Elimde düz beyaz yumuşak kumaşlı bir gömlek var. Onu bu şekilde giysem güzel olur mu sence?
Her zaman pantolon giyiyorum. Genelde slim fit jean ya da palazzo tarzında. Üstüme genelde çizgili tişörtler, geniş gömlekler giyiyorum. Tulum denedim ama güzel durmadı diye vazgeçtim belki size fikir olabilir. Güzelleştirmek için de kemer, şal falan kullanıyorum.
çok açık derken ne demek istiyorsunuz? mesela ben çok açık giymiyorum ama bazı insanlara göre bu da açık olabilir. yazları genelde crop top ama büstiyer gibi olanlardan değil de daha çok göbek deliğinin biraz üstü hizasında, biraz bol ve çok yüksek bel olmayan pantolonlar ya da midi boy askılı elbiseler giyiyorum ya da oversize gömlekler içine normalde giydiğimden daha kısa crop toplar giyiyorum. yani aslında tam anlamıyla kapalı giymiyorum ama açık giyiyorum da denilemez çünkü göbeğimi, sırtımı falan açmakta sıkıntı görmesem de bacak boyum biraz fazla uzun olduğu için mini şortları, etekleri şehir içinde giymekten hoşlanmıyorum ve alt tarafı çoğunlukla kapalı tutuyorum.
(link: https://pin.it/2mHLxBU 1) (link: https://pin.it/2Qw9cZ6 2) (link: https://pin.it/4pakwle 3) (link: https://pin.it/6QBWXES 4)
Üstüme yarım kollu giyiyorum yazın hep. Altıma da pantolon veya midi boy etek. Ya da yarım kollu midi boy elbise.
Crop,askılı, mini etek&şort giymiyorum. Midi Maxi etek/elbise, ince rahat yüksel bel dökümlü pantolonlar, üzerime genellikle düşük kollu ve kısa kollu ya da tam uzun olmayan ama orta boy kol anlarsınız ben kapri kol demeyeyim ama siz anlayın sjdjdjdkd. Gömlek ve tişörtler. Genelde omuz dekolteli şeyler giyiyorum ama öyle 4 5 bluzum var. Ben sandalet, değişik ayakkabılar ve şallarla çantalarla farklılaştırmaya çalışıyorum kombinlerimi. Çantaya ya da koluma sarıyorum bazen.
Mini şort giyiyorum ama göğüslerim büyük olduğu için en Fazla kolsuz tişört giyebiliyorum çünkü sütyensiz ya da straplez kıyafet giyemiyorum. Etek ya da elbise giyeceksem de midi/maxi boy giyiyorum. Crop hiç giymiyorum.
Anonim 10 sen ne yaşıyorsun yanlış sorudasın bacım