cok sacma ama dayanamadim ? flortum private hesabimdaki ben haric her paylasimi begeniyo?

kedim doga manzara mimari muze vs hepsini likeliyo benim oldugum seyleri nadiren likeliyo. sebebi ne sizce hoslanmiyo mu? yoksa belli etmemeye mi calisiyo

1. Hatta kedime yorum falan atio ...

19 temmuz 2024 17:07

2. götünü kaldırmıyım diye saçma bi düşünce içine girmiş olabilir aklıma ilk bu geldi

19 temmuz 2024 17:08

3. Flörtün mal

19 temmuz 2024 17:25

4. Bana da oyle geldi ve soguttu mal misin yani likelicaksan hepsini likela. Bi de mesela ayni anda atiyorum genelde bikac gun arayla degil. Bi boslugumda komik buldugum seyleri saliyorum. Arada selfie fln oluyo. Gormuyo mu diye dusunuyodum basta ama hayir yani bugun 5 sey attim hepsi ayni saatte, benim yuzumun gozukmedigi 4unu begenmis benimki duruyo. Arkadasca mi yaklasiyo acaba. Artik oyle dusuncem flort etmiycem ven de.

19 temmuz 2024 17:44

5. çok ciddi red flag direkt uzak dur. bu kişilerde ya aşağılık kompleksi oluyor ya da üstünlük veya ikisi birden bilmiyorum. böyle küçük hesaplar peşinde olan insandan hayır gelmez.

19 temmuz 2024 17:48

6. Hahaha mal

19 temmuz 2024 18:27

7. lucas torreira'da wandanın tek fotoğraflarını beğenmedi hiç. ne zaman icardiyle attı o zaman beğendi. bu sana ilgim yok anlamı taşır.

19 temmuz 2024 19:32

8. A8 randomun çok güzelmis Dleleke