cok sorulmustur biliyorum ama sizce her erkek aldatir mi?

her erkek aldatir mi? sadece sevgilinizi kocanizi degil babanizi abinizi kardesinizi de dusunerek cevap verin. her aldatan erkek karisini sevmiyor mudur? ya da her aldatan erkek kiz kardesi varsa empati yapmadan mi aldatiyodur?

1. Oncelikle her erkek aldatmaz. Ancak aldatmayan yuzde 10 gibi bir sey diyebilirim sana avukat olarak gozlemim.

Gercekten kendisine saygi duyup aldatmayanla birlikte Eline para gucu gecse aldatacak olanlar da bir degil bence.

24 şubat 22:05

2. Bir tane podcastte dinlemiştim araştırdıklarına göre erkeklerin çoğu aldatması anlık gelişen durumlarda oluyormuş. Mesela iş gezisine gitti, güzel bir kadınla yatma şansı oldu, aldatsa karısının kulağına gitmeyeceğini düşünüyor. Bu tarz senaryolarda bence çoğu aldatır.

24 şubat 22:12

3. Inanir misin bilmiyorum ama gelenlerin cogu bosanmiyor "abi". Hayatlarina gayet de devam ediyorlar. Gelmeyenler de sizin gibi kendini kandirip "katlanmayi" sevmek zannediyor. Lutfen daha piyasayi sadece kucuk kendi evliliginizle kiyaslamasaniz mi?

Butun insanlarin ic yuzlerini, onca cifti, onca mesajlasmalari, o instagramda gozuken mutlu fotograflarin perde arkasini goren meslekler:

1. Psikolog / psikiyatrlar

2. Aile hakimleri

3. Avukatlar

24 şubat 22:13

4. Yani sence "her" erkek "her" kadın "her" türk vs vs gibi bir genelleme mümkün olabilir mi

24 şubat 22:25

5. ya ben burada çok tereddütlüyüm, babam vefat etti ama bence asla aldatmazdı çünkü annemi sahiden çok seviyordu.

ama a1 gibi ben de avukatım, üstelik bekar ve şimdi yanlış anlamayın ama eli yüzü düzgün bir kadınım, gördüğüm boşanmalar bir yana bir kadın olarak en beklemediğim adamların bile bir anlık kendince yanlış anlamasında nasıl fırsat kolladığını da görüyorum.

biraz şey diye düşünmeye başladım acaba aldatmayanlar da sınandıkları halde yine aldatmıyorlar mı yoksa zaten hiç sınanmıyorlar mı? yani karşılarına gerçekten çok güzel bir kadın çıkıyor ve açıkça teklifte bulunuyor, üstelik bunu da tamamen beklentisizce yani bi gecelik olsun bi daha görüşmeyiz şeklinde sunuyor da yine hayır mı diyorlar yoksa zaten hiçbir zaman çok güzel bir kadınla sınanmıyorlar mı? yani özellikle bir kadını tavlamaya çalışmayan çok erkek var, yakın erkek arkadaşlarımdan veya müvekkillerimden biliyorum, aralarında hiç eşlerini aldatmamış olanlar var ama onlara da zaten böyle bir teklif de gelmemiştir hiç. bilmiyorum sanki çok güzel bir kadından beklentisiz bir teklif geldiğinde reddedecek erkek sahiden çok azdır gibi geliyor bana

24 şubat 23:09

6. Her erkek aldatmaz. Ama aldatma tanımı kişiden kişiye değişir. Birisi sosyal medyada kadın videoları çıkıyor karşısına izliyor mesaj atmasa bile bu aldatmadır der. Başkası ilişki yaşanmadığı için ya erkek işte bakıyor zaten diyip göz yumar aldatma saymaz. Erkek ortamında bel altı konuşmalar fotoğraflar videolar başkasına göre aldatmadır. Birisine göre değildir ilişki olmadığı için.

Ama şuna eminim erkek arkadaş ortamı çok önemli. Çevresinde aldatmayı normalleştiren varsa buna rağmen yanındaysa o erkekten bir halt olmaz. Birbirine benziyorlardır

24 şubat 23:23

7. her erkek aldatır tarzı genellemelerle aldatacak erkeklerin işini kolaylaştırdığınızın farkında mısınız? durumu normalleştiriyorsunuz onlar da e erkeğim napim hakim olamıyorum kendine diye açıklama getiriyor yaptıklarına. her erkek aldatmaz tabii ki, yok öyle bir şey.

25 şubat 12:27