contractubex kremin bir muadili yok mu?

yüzümde bir dikiş izi için kullanmam gerekiyor ama çok pahalıymış ya :(

1. ben su çiçeği için fito krem kullanmıştım, 20 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.

sürdüğüm yerlerdeki izler tamamen geçti ama ben yaralarının iyileşme sürecinde kullandım, eski izlerde ne kadar etkilidir bilmiyorum bir araştırın isterseniz.

15 aralık 2020 18:50

2. internetten baktım şimdi ameliyat yara izlerinde de etkili olduğu yazıyor, bence bir şans verin zaten bayağı uygun fiyatlı. rahatsız edici bir kokusu yok sadece yapısı biraz kalın ve yağlı gibi bu arada bunu da belirteyim. geçmiş olsun.

15 aralık 2020 18:53

3. Benim yara izim icin dermatix si gel vermisti doktor contractubex sevmiyorum bu daha iyi demisti ben yine de ikisini de aldim dermatix kullanim acisindan daha rahatti ve ben etkisini de gordum. Bu surecte bol su icip iyi beslenmeniz de yara izini azaltir

15 aralık 2020 19:10

4. siliskar jele bak bir süslü. belki daha uygundur hatırlamıyorum ama. fito krem falan bu kremler kadar etkili olmaz ama bu amaçla kullanılan bir şey temin etmeye çalışın derim.

15 aralık 2020 20:14

5. Süslü dikiş izleri için en iyisi contractubex. Hemşireyim cerrahi servisinde. Evet fiyat olarak biraz pahalı fakat kocaman bir tüp ve çok akışkan bir krem, minicik kullanmak yetiyor. fiyat performans olarak iyi aslında yani.

15 aralık 2020 20:19

6. Hepinize çok teşekkür ederim önerilerinizi araştıracağım 🙏🏻