düğünüm var, en hızlı nasıl sıkılaşabilirim? görümcem fiziğimi eleştirdi lömbür lömbürsün dedi?

süslüler sıkılaşmak için en hızlı uygulanacak program nedir? 1 ay sonra düğünüm var, düğünden sonra da balayı. kilo problemim yok ama vücudum sıkı değil ve selülitlerim var. gelinlik provasında görümcem keşke biraz spor yapsaydın balayında fit olurdun lömbür löbürsün dedi. normalde hiç böyle bir insan değil bu tarz eleştirileri olmaz ama kendisi çok zayıf ve vücut yapısı çok sıkı. benim de zoruma gitti ve kendimi özgüvensiz hissediyorum. ailecek sıkı vücutlular ben öyle değilim 1 ayda en hızlı nasıl toparlarım sizce? bir kaç arkadaşım aletli pilates önerdi. 12 seans 2300 liraya evimin yakınlarında bir salon buldum ama pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. tavsiyelerinize açığım :( not: görümceme karşılığını verdim ne münasebet diyip azarladım biraz, o da özür diledi ama benim içime dert oldu ve kendimi kötü hissediyorum. o yüzden bu yönde öneri yaparsanız mutlu olurum.

1. Dersi 200 lira. Sence pahalı mı?

4 ocak 16:37

2. asgari ücretle çalışan ve kira ödeyen biri için evet pahalı. herkes aynı standartta yaşamıyor.

4 ocak 16:42

3. Öncelikle sana böyle seyler söylemesine izin verme tahta gibi olmaktan iyidir vs de.en hızlı pilates ve kardio ile sıkılaşıp belli edersin ama durumun yoksa ders icin kendini zorlama bemce.

4 ocak 16:46

4. Gelinlik provasında da lömbür gümbür patavatsızın önde gideniymiş... reformer kısa sürede etki gösteriyor biraz da ödem atmalık sabah kardiyosu ekleyebilirsen epey farkeder bence zaten fazlalık kilom yok demişsin, ders bana aşırı uygun fiyatlı geldi grup dersi bile olsa epey uygun

4 ocak 16:48

5. Pahalıysa gitme.

4 ocak 16:57

6. Ders fiyatı çok uygun geldi süslü hangi şehirdesin ?

4 ocak 17:03

7. öncelikle sana laf sokan insan karşısında neden pıstın bu bir. ikinci olarak dersler uygun evet.

4 ocak 17:06

8. a1 geri zekalının önde gidenisin bi sus

4 ocak 17:06

9. 1 ayda spor yapıp yemeğinize dikkat ederseniz sonuç alırsınız imkansız değil. zaten koşturmaca içindesinizdir hiç değilse şişliği atar biraz toparlarsınız.

4 ocak 17:07

10. pahalı mı ucuz mu diye sormussun, sonra da kendin pahalı demişsin. biraz komik değil mi sence de... bedava bu arada

4 ocak 17:07