dün 20lik diş ameliyatı oldum sigara içsem bişey olur mu deneyimleyen var mııı:(?

doktor dikişi alana kadar içme dedi.

1. + dikiş açılabiliyor.

12 ocak 2022 18:55

2. doktoru dinle içme süslü

12 ocak 2022 19:19

3. Süslü sakın içme. Ben başıma iş açtım içip. Kimseye tavsiye etmem.

12 ocak 2022 19:21

4. İÇ.

alveolit olursun. yara iyileşmesini bozarsın dr içme dediyse içme burda sağa sola soruyosun drunu dinleyeceğine.

12 ocak 2022 20:01

5. diş çekiminden sonra doktorumun sakın sigara içme demesine rağmen içtim ve iki gece ağrıdan uyuyamadım. belki sigarayı bırakman için bir fırsat bile olabilir süslü. artı olarak sigara krizleri 3 dk sürüyor. o üç dkda kafanı dağıtacak bir şey bul. 15-20 dk sonra tekrar gelecek yine kafanı dağıt vs bi şekilde geçir bence bu süreci. bi diş ağrısı bi böbrek ağrısı demişler diş konusunda haklılarmış böbrek ağrısını allah yaşatmasın diyorum.

12 ocak 2022 20:08

6. Bari ilk gün dayan süslü

12 ocak 2022 23:01

7. Bende 5 gün içmedim üstelik ameliyatsızdı hiç ağrım sızım bile yoktu. Ordaki pıhtıyı bozuyor diye biliyorum sigara en azından 2 gün içme bari

13 ocak 2022 16:12

8. ben bir iki nefes çektim işlemden 1 saat sonra onu çekerken bile acıdı. ve o kadar az içmeme rağmen sonrası aşırı eziyetti. lütfen yapmayın.

13 ocak 2022 16:16

9. orası açık yara şu an birazcık daha dayanmaya çalış bence

13 ocak 2022 17:18

10. Teşekkürler süslüler. Püfür püfür içmekten bahsetmiyordum zaten. Ayrıca kanamam, hassasiyetim falan yoktu o bölge aynadan baktığımda tertemiz dikiş ipleri gözüküyor sadece. Zaten antibiyotik kullanıyorum. Çok hafif içime çekerek Yarım sigara içtim isteğimi dindirmek için bir sorun olmadı şuan 3. Günüm.

13 ocak 2022 18:05