yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    dışarda tanıdık birini görünce kim olursa olsun görmemiş gibi yapmak?

    süslüler bu bir rahatsızlık mı artık bilemiyorum, dışarıda tanıdık kimi görsem direkt görmezden geliyorum tamamen içgüdüsel oluyor ve o an asla o kişiye yaklaşamam diye düşünüyorum, yani bir anda beni engelleyen bir güç oluşuyor kafamda otomatik. anca o kişi bana yaklaşırsa konuşuyoruz yani. geçen gün bir arkadaşımla dışarıdayken yine ortak çook eski bir arkadaşımızı gördüm ben ilk yine tanımıyormuş gibi yaptım arkadaşım farketti selam verdi sonra hep beraber güzelce sohbet ettik ve ben çok kötü hissettim başta görmezden geldiğim için. böyle olanlar var mı aramızda ve bu kesinlikle aşılması gereken kötü bir özellik mi sizce kim olursa olsun selam vermeli miyim? ve nasıl aşabilirim?

    1. Uf bugun aynisi basima geldi deliriyorum keske konussaydim diye. 

    2 eylül 2020 17:32

    2. Benim sizin gibi bir tanidigim var boyle yapinc aa aa sorunluya bak gordu de gormemezlikten geliyo falan diyorum icimden, bence bunu duzeltin. Kotu bir durum.

    2 eylül 2020 17:45

    3. Ben de böyle yapıyorum çok yakınım olan insanlar hariç. Karşımdaki kişiye kötü bir his beslediğimden değil sadece "kim uğraşacak şimdi diye düşünüyorum". Bir de dışarıda teksem yüzde yüz kulaklığım takılı oluyor zaten ve müziğim bölünsün istemiyorum.

    2 eylül 2020 17:47


    4. Kesinlikle bende böyleyim yaa off on saat şimdi kim konuşacak falan diye düşünüyorum. Ne anlatayım ne dinleyeyim yani amaan kafasına giriyorum. Kimseye selam vermiyorum görmezden geliyorum her zaman. Hatta çoğu zaman telefonlara da cevap vermiyorum kim uğraşacak kim konuşacak diye. Sonrasında dönüp kendim arıyorum falan. Bence normal değil ya ama aşamıyorum.

    2 eylül 2020 17:56

    5. bir de şu var: ortak arkadaş aracılığıyla falan tanıştırılıp sonra karşılaşmak ve ne yapacağını bilemeyip görmezden gelmek ghjklghj

    sebebi annem ve anneannemdir. nesilden nesile aktarılan bir özellik bizde.

    2 eylül 2020 18:12

    6. A5, of o çok kötü ya. Ya beni hatırlamıyorsa filan boşver diyorum sonra da ama hatırlıyorsa ayıp olur diyorum sonra da ama o da selam vermedi diyorum böyle gidiyor... bana çok kötü bir özellik gibi gelmiyor yani ayak üstü iki dakikalık samimiyetsiz konuşmaları sevmiyorum.

    2 eylül 2020 18:48