daha önce günlük kiralık evde kalan var mı sevgilisiyle?

süslüler biz de kalmak istiyoruz, kadıköyde günlüğü 60 liradan ev bulduk ilanlarda. sormak istediğim bu kişi başı mı oluyor yoksa o evin günlük kirası mı acaba? bir de biz 1 hafta kalmak istiyoruz sıkıntı olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim

1. Fiyatı bilemem ama Günlük kiralık evler güvenilir olmuyor kesinlikle.

3 ekim 2019 23:47

2. 60tl evin günlük kirasıdır. Akşam 5 sabah 10-11 arası fiyat oluyor o genelde. Bir hafta günlük evde kalamazsınız herhalde süslü. Otel bakmanız daha iyi olur.

3 ekim 2019 23:47

3. süslüler hiç günlük evleri 1 hafta kiralayan yok mu 60x7 oluyor mesela o zaman. parasını verdikten sonra istediğimiz gün kadar kalamaz mıyız? ve kamera gerçekten oluyor mu ya:(

3 ekim 2019 23:53

4. Fiyatı ucuzmuş kesin kötü bi şeyi vardır kamera falan

3 ekim 2019 23:54

5. Veya pistir

3 ekim 2019 23:54

6. süslü ev küçük bayağı ondan diye düşünmüştüm ben, fotoğraflarda falan temiz duruyordu ama tabii bilemem gerçekte nasıl.

3 ekim 2019 23:58

7. Bu kamera olayı cidden doğru mu ya? Ben de duymuştum bunu. Bir de artık imza mı ne alıyorlarmış polis inceliyormus sonra bizim karşımıza çıkıyormuş gibi bir şey de duydum. Aslını astarini bilmiyorum ama

3 ekim 2019 23:58

8. Airbnb’den bakın en azından. Bir tanıdığım istanbul’da taksimden ev kiraladı geçtiğimiz aylarda. Evin bir iki de yorumu varmış konumu güzel vs diye. Fiyat da ucuz. Gecenin köründe birkaç kişi kapıyı çalıyor, ben polisim diye içeri dalıyorlar. Kimlik vs göstermişler polislermiç allahtan. Ama evde daha önce uyuşturucu ticareti yapıldığı için mühürlüymüş. Ayda bir kontrole geliyorlarmış. Arama yapmışlar şükğr bir şey bulamamışlar. Siz nereden buldunuz evi vs diye soruşturmaya başlamışlar tanıdığım airbnb konuşmalarını, mesajları gösteriyor. Öylelikle tamam ama yarın bir an önce boşaltın burada kalamazsınız diyip gidiyorlar.

4 ekim 2019 00:07

9. Ben airbnb üzerinden kadikoyde ev tutmustum. Fiyatı çok daha yuksekti 2 gece 400 lira falan vermistim. Harika değildi duvarlar falan rutubetliydi ama 2 gün idare edilir bir şekilde. ama duşa falan gitmemiştim açıkçası 1 hafta kalacaksam pansiyon bakarım.

4 ekim 2019 01:02

10. Kısa süreli konaklama için en güvenilir airbnb diyebilirim,diğer günlük evler pek tekin yerler değil

4 ekim 2019 08:18