daha güzel gözükmek için makyaja ve cilt bakımına harcadığım para çöpe gidiyormuş gibi hissetmeye başladım?

ben daha güzel gözükmek istediğim için alıyorum bunları, sevdiği için alanları tenzih ederim bu yüzden. artık bir göz kalemi 50 lira maskara 100 lira olmuş ve gerçekten. en işe yarayan cilt ürünü, cildim 7/10 ise 7,1/10 yapıyor. en yakışan makyaj malzemesi yüzüm 7/10 sa normalde 7,3/10 falan yapıyor. ve binlerce lira gömmüşümdür şimdiye kadar. kendimi keriz gibi hissetmeye başladım. sizce tüm cilt bakımı makyaj alışverişini kesip (veya enn dandiklerine yönelip 20 liraya jel 10 liraya maskara alıp) o parayı gidip medikal estetik bir işleme vermeyi düşünüyorum. ne yaptıracaksınız deseniz bilmiyorum ama yüzümde somut bir şeyler değişsin istiyorum galiba artık. 23:34 hezeyanı mı söylediklerim mantıklı mı yoksa sormak istedim:d

1. Mantıklı

31 temmuz 2021 23:37

2. Kendini sevip kabullensen de ne sağlığını riske atsan ne parani çöpe atsan keşke güzelim..baksak deriz ki fistik gibi kiz

31 temmuz 2021 23:41

3. cilt bozukluğu maddi manevi zarar veriyor insana o yüzden a2ye katılıyorum. ama maskaradır fardır rujdur bunlara para yatırmak gerçekten çok boş

31 temmuz 2021 23:42

4. Kendimi sevmediğim için mi maskara sürüyorum normalde ne alakası var a3

31 temmuz 2021 23:46

5. hahahahha gerçekten ne alaka a3

31 temmuz 2021 23:51

6. High end ürünler ve drugstore ürünler arasında fiyat farkına değer bir kalite farkı göremiyorum ben de açıkçası. Cilt bakımı için gidip la mer alacağıma botoks yaptırsam etkisi daha net görülür. O nedenle bence mantıklı.

Ben de her şeyin fiyatının uçmasıyla uygun fiyatlı ürün arayışına yöneldim. Rival de loop kaş jeli aldım 20 liraya, 10 liraya beaulis maskara aldım (sırf meraktan ama fiyatına göre harika çıktı). Aynılarını hani high end de değil mid end bir marka olan benefit'ten alsam 500 tl'ye takın tutar) aradaki fark az para değil ama kimsenin suratımda öyle bir fark göreceğini sanmıyorum.

31 temmuz 2021 23:56

7. Ben daha güzel gözükmek icin aliyorum bunlari demissin eger kendini güzel bulup beğensen, kabullensen almazsin demek ki maskara falan xd ne alakasi mi var

1 ağustos 2021 00:25

8. a3 pardon erkekmişsin sen. hiç muhatap olmadım say

1 ağustos 2021 00:33

9. Cilt bakımını kısa vadede 0,1 arttıysa bile uzun vadede retinol, güneş kremi gibi anti aging'e göre bakım planınız varsa kesinlikle değer. Ayrıca cildi temiz ve nemli tutmaksa çok önemli hem bugüne hem yarına cilt yatırımı. Onun için cilt bakımı için dediklerinize katılmıyorum içeriği temiz pahalı bilindik ürünlere değer.

Makyaj ise kişiye bağlı biraz. Benim tipim 4 ise makyajla 7 oluyor bazısına makyaj yakışmıyor kimisi de ihtiyaç duymuyor olabilir. Makyaj göreceli o yüzden.

1 ağustos 2021 01:11

10. Cilt bakımına her zaman verebileceğim paranın maksimumunu veririp o da avene la rocher falan ediyor anca. Düzenli kullanımda faydasını görüyorum. Watsons maskeleri falan da kullanıyorum arada. Öncelikle verdiğim para üç aşağı beş yukarı canlansın diye söyledim bunu. (gizlinot: Ne önemi var pek bilmiyorum neyse devam )

Her insan güzel olmak ister. Ben güzel olmayı doğal hal ile bağdaştırıyorum bu nedenle cildmin güzel olması benim için önemli benzer şekilde aşırı makyajı da beğenmiyorum haliyle. Ancak bence cilt bakımı güzelliğin yanı sıra insanın gün içinde sadece kendisi için yaptığı bir şey olmasıyla önem arz ediyor. Günde 10 dk da olsa sadece kendim için geçiriyorum o on dakikayı demek bana iyi hissettiriyor. (gizlinot: Ooo kişisel gelişim)

Makyaja ise asla doğru dürüst para vermiyorum 1 ruj 1 rimelle düğüne giderim.

1 ağustos 2021 01:22