daha güzel olsaydım beni sever miydi hissi nasıl aşılır?

daha güzel olsaydım daha iyi giyinseydim beni sever miydi diye düşünmekten nasıl vazgeçilir

1. Süslü herkesin güzellik anlayışı farklı o yüzden onun nasıl biri beğendiğini bilemezsin.Kaldıki o kişide eminim senin için dünya güzeli olsada süslüye atsan belki hiçbirimiz begemeyeceğiz.Önemli olan sen kendini beğendiğin en iyi versiyonun olman bu da senin elinde fiziksel ya da ruhsal her ne şekilde kendini daha iyi hissedeceksen o şekilde ol.

17 ağustos 2024 18:49

2. Sevgi fiziksel bir duygu değil ki.bir insanın güzelliğini değil ruhunu kalbini karakterini sana olan yaklaşımını seversin.bir de bir erkek bir kadını güzel buluyrsa her haliyle güzel bulur.pijamayla da eşofmanla da

17 ağustos 2024 18:51

3. ben de aşmaya çalışıyorum bu hissi yıllardır. normal arkadaşım olan erkeklerle konuştum bunu. bir şeyler hissetmediği kızlarla beraberlerse daha güzelini bulduklarında kaçırmayacaklarını ama gerçekten aşık olduğu bi kız söz konusuysa gözlerinde o kızın zaten dünyanın en güzel kızı olduğunu asla bunun için bırakmayacaklarını söylediler.

kendin için de düşün. gerçekten sevdiğin birinden daha yakışıklı biri sana yazsa sevdiğin çocuğu bırakır mıydın? etrafta top model seviyesinde erkekler de varken neden o çocuğu sevdin mesela? bunları düşün

17 ağustos 2024 18:57

4. sevmezdi.

17 ağustos 2024 19:02

5. Evet severdi. Erkeklerin duygusal zekası kadınlarınki kadar yüksek değil. Karşılıksız sevgi, anlayış, sadakat sadece kendilerine karşı olsun isterler. Evlensen düğününde güzel giyen bir kız olsa ona da bakardı eminim. Bu yüzden erkekler hakkında düşünüp üzülmeyi toptan bırakmak gerekiyor. Mutluluğu asla bir erkekten almayı beklemeyin

17 ağustos 2024 19:32

6. ay ne salak salak cevaplar gelmiş. hala ciddi ciddi bunlara inanacak kadar nasıl mağarada yaşadınız anlamıyorum. ne güzel kadınlar, güzel bile olmayan kadınlarla aldatıldı. ne güzeller reddedildi, daha ortalama tipliye tercih edildi. saymakla bitmez. aynı şekilde hiç flörtüm olmadı erkekler çok kötü:(( diyeceğinize ne çirkinlerin sevgilisi olduğuna da bakın. bunlarla asla bir alakası olmadığını nasıl beyniniz basmıyor anlamıyorum. güzel değilsin diye değil kendini sevmediğin ve yaydığın ezik enerjiden dolayı tercih edilmiyorsun. bir silkin kendine gel (genel herkese yakarış)

17 ağustos 2024 19:53

7. ben de eskiden seven güzelliğine çirkinliğine bakmaz diye düşünürdüm ama denildiği gibi artık çıta o kadar yükseldi ki ben ortalama olsam da artık o kadar kadının arasında çirkin kalıyorum erkeklere göre, zira ilişki geçmişi=0

17 ağustos 2024 20:05

8. tamam sen de ağlamaya devam et a6. ağlamayı bırakıp dışarı çıkarsan sevgilisi olan insanların dünya güzeli olmadığını görürsün ama nerde. bu kafayla güzel olsan da kim napsın seni ya.

17 ağustos 2024 20:16

9. kendini salak salak kandır diyerek üslubunu sen belli ettin. oradan devam ediyoruz. evet benim gibilerin sevgilisi oluyor. ve nasıl göründüğüm hakkında bir fikrin yok :d ne oldu nasıl vardın bu kanıya? çünkü ezik değilim, kendime acımıyorum, görüntünün her şey olmadığını bilecek kadar bilinçliyim mesela oradan anlamış olabilirsin.

17 ağustos 2024 20:26

10. Arkadaşlar sevilmemenizin sebebi güzel olmamanız değil. Tabii ki ataerkil dünyada güzellik çok önemli kadında. Asla önemsiz demiyorum. Güzel kadınlar tabii ki daha çok insanı çekiyor. Aynı zengin erkeklerin daha çok insanı çektiği gibi. Ama o da sevilme garantisi vermiyor. Kimler kimler sevilmiyor yani. Sizin dediğiniz gibi işlese dünya hiçbir fakir erkek sevilmez, sadece güzel kadınlar sevilirdi. Ama öyle bi dünya yok işte.

17 ağustos 2024 20:31