daima enerjisi yüksek alımlı bakımlı olan kadınlar bunu nasıl başarıyorlar?

çevremde bazı kadınlar var hep bakımlı enerjik şen şakrak böyle bir yere girince bir auraları var bir kez bile uykusuz yorgun görmüyorum bu nasıl oluyor ben kendime bakıyorum bir onlara bunu nasıl başarıyorlar yani hiç mi modunuz düşük olmaz hiç mi uykusuz kalmıyorlar. onları gördükçe kendimi yetersiz paspal hissediyorum açıkçası onları çocuğu olup aşırı fit kadınlar var ben iş spor diyet bir arada yürütemiyorken bu enerjiyi nerden buluyorlar

1. Sizinkisi normal olan zaten. İnsanız ya.

21 haziran 2022 20:38

2. Bende merak ediyorum süslü. Paspal değilim ama enerjim çoğu zaman düşük oluyor ve yüzümde mutsuz bir ifade bunu değiştirmeyi çok isterdim.

21 haziran 2022 20:41

3. birde çocuğu olanlar filan var ben kendimi eve zor götürüp getiriyorum resmen . Kimisinin dışarıyı geçtim ev hali bile güzel ev hali bile şık kendi kadınlığımdan şüphe diyorum

21 haziran 2022 21:06

4. Bazı ınsanların motivasyonu hayatlarındaki kişiyle veya rekabetle ilgili oluyor ve bu sürdürülebilir değil. 12 yıldır çalışıyorum. Bunun 10 yılında arabam yoktu. Bi 5 sene kadar da sevmedigim hakkımı alamadığım bir yerlerde calisiyordum. Tüm Bu zaman zarfında şartlar ne olursa olsun iki gün üst üste aynı kıyafeti giydigimi bilmem. Duş almadan evden çıktığım hiç olmamıştır mesela. Evdeyken ve hatta yatarken bile eski sökük sünmüş şey giymem. Ikı pijamam vardı bir ara o zaman bile dönüşümlü olarak yıkayıp parfümleyip giyerdim. Bu zorla olabilecek bir şey değil bence, veya disipline gireyim şunları şunları yapayım değil. Içinden gelmesiyle alakalı. Aynaya bakıp kendimi derli toplu görmeye bayılıyorum. Takımın kıyafetimin uyumlu olduğu günler sanki günüm daha iyi geçiyor. Bir gece önceden hazırlık yaparken bile keyif alıyorum. Icimden geliyor. Belki de yapi meselesidir süslü, çünkü geçen gün evde bir tadilat yapılıyordu arkadaşım geldi, iki üç seneye başka yere geçeceğim diyorsun ne gerek vardı bu kadar iş çıktı dedi, haklı biraz, ama bir gün bile kullanacaksam iyi halde kullanayim diye düşünüyorum dedim. Temizliği bile gerektiği için değil temiz bir mutfakta kahve içmekten keyif aldığım için yapıyorum ve süreklilik oluyor bu şekilde

21 haziran 2022 21:15

5. Aslında bende kendime bakan biriyim işe giderken bir gün önce ne giyeceğime karar veririm, güzel giyünmeyi bakımlı olmayı severim bu anlamda bulunduğum ortamlarda insanların dikkatini çekiyorum çünkü çoğu kişi önemsemiyor fakat benim sorunum neşemin olmaması, sanki yaşama sevincim elimden alınmış gibi.

21 haziran 2022 21:48

6. Anon8 ne tatlısın icim ısındı

21 haziran 2022 22:26

7. Bence iyi yetiştirilmeyle alakalı. Çoğumuz iyi ve sağlıklı çocukluklar geçirmiyoruz. Zor çocukluk geçirmiş insanlar hayattaki zorluklarla sağlıksız yollarla başa çıkıyorlar. Çoğumuzun anne babası jenerasyonel travmalarını bize aktarıyor. Bu da bizde hayattaki küçük sorunlarla bile baş edememe, olaylara negatif yönünden bakma ve kendinden nefret etme olarak tezahür ediyor. Dediğiniz kadınlar zor günler yaşasa bile öz değerlerini daima koruyorlar çünkü değerlerini dış faktörlerin belirlemesine izin vermiyorlar, anne babaları öyle öğretmemiş çünkü. Çoğumuz ebeveynlerimizin sınıf atlama aracı olduğumuz için başarımız kadar değerliyiz ve onların beklediği başarılar sadece küçük bir kesimin elde edebileceği başarılar. Halbuki hayatta asıl değerli olan dış faktörlerden bağımsız olarak mutlu olabilmek. Mutlu olamayınca da işte insanın yaşama enerjisi düşüyor. Mutlu olmak ebeveynlerin öğretmesi gereken bir şey ama kendilerinin yapamadığı bir şeyi öğretemezler.

21 haziran 2022 22:59

8. Hayat şansıyla alakalı. Zorlukların içinden gelmemişseniz hayat hep toz pembe görünebiliyor. Her gün kafamın içinde verdiğim onca savaş varken ben de enerjili olamıyorum

21 haziran 2022 23:54

9. Mutlular çünkü bu kadar basit.

Sevdikleri bir işleri var, bunun getirisiyle iyi bir maaş alıyorlar ve bu ekonomide bile belirli bir seviye üstündeler. Yine paranın getirisi olarak sağlıklı yiyeceklere, spora, hobilerine, tatillerine para ayırabiliyorlar. Hepsi birleşince ruhsal olarak iyi hissediyorlar. Mutlu oldukları için çevrekerine yaydıkları enerji pozitif ve arkadaş çevreleri de geniş, aranan yüzler oluyorlar.

Ellerinin altında maddi yönden imkan var ve manevi yönden istediklerini yaparak kendilerini doyuruyorlar. Sonuçta enerjisi yüksek, kendi için yaşayan bir insan ortaya çıkıyor.

22 haziran 2022 00:06

10. Kendimden örnek vermeden bitirmişim. Başlıktakinin tam tersiyim, çünkü benim kafam rahat değil. Aylardır iş arıyorum bulamıyorum, param yok, parasızlıkta ne yapılır? Hiçbir şey. Ne bir şey alabiliyorum ne de kendimi iyi hissettirecek bir şey yapabiliyorum. İyice içine kapandım, kimseyle konuşmuyorum, mesajlara cevap vermiyorum. Mutsuzum. Enerjim yok, yaydığım şey de negatiflik. Kısacası hayatta bir şeyleri elde etmek için uğraşıyorsan ve bu büyük bir şeyse, çoğu şeyi etkiliyorsa ve çabana rağmen olmuyorsa enerjin bitiyor, çöküyorsun.

22 haziran 2022 00:09