damla altun charlotte tilbury işbirliği sizce olmuş mu?

sosyal medyada damlanın markaya uymadığı daha doğal glow stili olan birine yakışacağını söylüyorlar duygu gibi siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

1. Bu çirkin kızları başımıza bela ettik he duygu da damla da standardın dibi

28 ağustos 2024 13:52

2. Bana da geçmedi yani o markayla damlayı eşleştirmedi kafam. Belki de yorumlardan etkilendim bilemedim.

28 ağustos 2024 13:52

3. Ya çirkin değil de ortamala tipler bence anonim 1. Damla mesela senelerdir bu sektörde ama kaşları kötü duruyor, duygunun da kaşları aşırı yukarıda baş kısmı aşağıda bi garip filan. Ama etkileşim aldıkları içn markalar iş birliği yapar tabii.

28 ağustos 2024 13:56

4. ben şahsen ya duygu özaslanı ya da ezgi fındık'ı görmek isterdim.

28 ağustos 2024 13:56

5. damla altun ile daha önce bir iş birliğinde beraber çalışmıştım. dakik, sorun çözücü ve inisiyatif alabilen biriydi. iş birliğimiz sırasında başka hiçbir influencerdan şu güne kadar görmediğim de çok şık bir hareketi olmuştu, ki hala takdir ederim. yine kendisiyle çalışma fırsatım olsa seve seve giderim. diğer markalar da çalışmayı seviyordur, gidiyordur.

ama bu iş birliği için bence de fazla iddiasız biri. makyaj önerisi almak için damla altun'un profiline uğramam mesela. markanın henüz yayınlanmayan farklı iş birlikleri videoları da olduğunu umuyorum o yüzden.

28 ağustos 2024 14:01

6. Yurtdışında sienna miller gibi cool bir kadınla çalışıp da burada damla Altun aşırı alaturka olur. Influencer yerine Alina boz gibi birisini görmek isterim ben

28 ağustos 2024 14:04

7. influencer seçmeleri saçma olmuş. üstteki süslüye +1 ünlü bi oyuncu olsaymış daha iyiymiş.

28 ağustos 2024 14:34

8. Bence damla altun bizim ülkedeki kızların çoğuna benziyor. Neden bu kadar linçleniyor anlamadım.

28 ağustos 2024 14:50

9. Son 2-3 senede şu sektörde gördüğüm duyduğum olayları bir anlatsam hepsinden zengin olacağım ama önce ülkeyi terk etmem gerek.

Soruya cevap vereyim. Olmamış olmadı. Ama işler çoooooooooook başka yürüyor.

28 ağustos 2024 14:54

10. Aldığı insiyatifi ve yaptığı hareketi çok merak ettim. Bir fırça fazla mı sürdü? Bir bluz fazla mı giydi? Nedir yani napıyor bunlar?

28 ağustos 2024 14:58