danla nasil boyle zayifladi bilen var mi?

selam herkese, birkac yil once mide ameliyati oldugunu biliyorum onu gecelim ama son zamanlarda asiri fit ve zayif duruyor ben asiri kilo aldigim icin algida secicilik oldu cunku kilo vermeye calisiyorum, bilen var mi napti bu ayi zayiflamak icin abdbfn

1. ameliyat

24 ağustos 2022 20:40

2. 2. Defa ameliyat olmamıştır. Fazla bı kilosu yoktu çünkü. Spor+diyet falan yapmıştır bence. Gerçi pek spor yapmadığını söylemişti bir ara

24 ağustos 2022 20:45

3. Spor yapıyor ya atıyor hocam hocam diye. Bir de eskisi kadar içmiyor sanırım

24 ağustos 2022 20:48

4. nasıl da zayıflayıp üzerine taş gibi fizik yapıp senin gibi ayı diyenleri çatır çatır çatlattı ama asdfghjk

24 ağustos 2022 20:48

5. Yalnız bu kız sporsuz çok kilo verdi, nasıl sarkmadı hayret ediyorum. Herkesin vücut yapısı bir değil işte :( genetigime tüküreyim

24 ağustos 2022 20:49

6. mide ameliyatı mı oldu dedim ameliyat dedim, önce poposunu büyütmüştü sonra beğenmedi herhalde liposuction yaptırmıştır.

24 ağustos 2022 21:02

7. Ameliyat olmasaydi o bogazla al verirdi. Tabi para bol nasilsa neyse bundan sonrasi giybete giriyor yazmicam.

24 ağustos 2022 21:04

8. Ayı nedir ya cidden tiksiniyorum şurdaki seviyesizlikten artık.

24 ağustos 2022 21:07

9. Ay neden bu kadar triggerlandinuz ki?? Evet asiri imrendim btw o yuzden sordum zaten? Savundugunuz kisinin videolarinda ve ozel hayatinda kullandigi kelimeleri bilmuyormus gibi yapmayin allasen, ayi dememin sebebi de asiri ayi olmasi bana gore kiloyla alakali degil lol

24 ağustos 2022 21:16

10. Bu sozlukte karilar soru sahibine cevap vermek yerine danla bilic savunuyo offff asdghj

24 ağustos 2022 21:18