dedikodu zamanııı, survivor efecan ve yağmur?

efecan karısını yağmur ile aldatmış gördünüz mü? videolar varmıs sanırım görmedim ama. bu sene izlemedim pek ama efecanın ilk sezonunu izlemistim o zamandan beri ara ara bakarım. çok tatlı bi iliskileri var gibi gelirdi hep bana. serkay da bu da pislik çıktı. serkay da yarışmadan sonra kaç senelik kız arkadaşını aldatmıştı. izleyen süslü varsa dedikodu yapalım

1. Boşandılar eşi açıklama yapmış. Yağmurdan önce de defalarca kaç kişiyle aldatmış. Bir kadın özel videolarını yüklemiş x'te gördüm

31 mayıs 05:57

2. efecanla seks eyleyen efecanı bırakamaz. kaçamak bir seks döndü sonra tadına doyamadılar bırakmadılar birbirlerini.

31 mayıs 06:40

3. Eşi çok tatlı bir kadın ya aynı üniversitedeydik. Çok tarlı, arkadaş canlısı iyi bi kızdı. Zaten uzun yıllardır ilişkileri vardı. Çocuk okula da gelirdi. Emin değilim ama sanki duygunun modelliğini de yapmıştı, moda tasarım okudu kız okul defilesinde efecan onun modeli olmuştu galiba bu dediğim 2009-2012 arası o kadar eski yani. Çok şaşırdım çünkü çok aşıklardı

31 mayıs 07:30

4. Anonim ohaa link atman mümkün mü??

31 mayıs 08:57

5. Evet bence de cok tatlı biri uzaktan bile belli oluyor. Çok uzun yıllardır birlikteler. Boyu devrilsin bu erkoların.

31 mayıs 08:59

6. ilk izlediğim sezonda bile ergen olmama rağmen bu efecanın hiç sağlam pabuç olmadığını anlamıştım şahsen. şu anda survivor izlemiyorum tabi ama magazinde gördüm ben de, gram şaşırmadım. zaten başka kadınlar da çıkmış ortaya ilk değilmiş

31 mayıs 19:24

7. O zaman karısı da bu sefer ayyuka çıktı, tüm tr ögrendi diye boşadı diyebilir miyiz? Bence diyebiliriz bin senedir tanıdıgın adamı bilirsin herhalde ya.

31 mayıs 19:50

8. Bence onunla alakası yok soru sahibi. Kadın inkar edip öyle bir şey yok iftira yağmurla sadece aramadan falan da diyebilirdi. Olayı kesinleştiren kadının direkt boşanması oldu zaten. Eğer karısı böyle bir adım atmasaydı olay spekülasyondan ibaret kalacaktı.

31 mayıs 21:50

9. Arkadaş*