deniz şortlarını nasıl giyiyorsunuz?

gerçekten merak ettiğim için soruyorum. çok güzel bir deniz şortu buldum ama baya geniş, bu tarz deniz şortlarını nasıl giyiyorsunuz? açılma falan yapmıyor mu? içine bir şey giymeden rahat edemem gibi geldi ama giysem yine rahatsız olurum :/

1. Çare bikini alti.

23 ağustos 2022 11:18

2. Erkekler deniz şortlarının altına bir şey giyemeyeceği için iç kısımda ağ/file astar vardır. Açılma olmasın diye. kadınların bunları bikini altına giyeceği varsayılarak file astar dikmiyorlar.

23 ağustos 2022 11:21

3. yazlik bi yerde yasiyorum hayatimda hic deniz sortu giyen kadin gormedim ilk kez sizden duyuyorum

23 ağustos 2022 11:31

4. Giymiyoruz.

23 ağustos 2022 11:34

5. Arkadaşlar 50 tane markanın deniz şortu var. Ben beğendiğim modellerin bedenini bulamıyorum. Millet deniz şortu görmedim diyor. Bunları kim bitiyor diyeceğim ama Her yıl Muğla, İzmir veya Antalya'ya tatile gidiyorum bazen Balıkesir e kaçıyorum vs. Ben bol bol görüyorum çok ilginç gerçekten.

23 ağustos 2022 11:58

6. Benim var deniz şortum. Şöyle ki plajda voleybol oynamak için çok rahat oluyor. Ben tchibo'dan almıştım. Şeftali rengi kısa tatlı bir şort. Niye yükseldiniz yahu? pareo bağlıyorsunuzdur plajda mesela. Aynı hesap. Ben bunu da giyiyorum arada. Kot şort gibi de değil. Mayo kumaşından. Oldukça rahat bir şey.

23 ağustos 2022 12:17

7. Bahsettiginiz kisa sort ise oblar su sporu ya da sörf yaparken tercih ediliyo denize girmek icin degil.

23 ağustos 2022 12:27

8. Ben giyiyorum. Düşük bel bikini altının üzerine giyiyorum. Açılmıyorlar zaten deniz için üretilmişler. O gün özgüvenim düşükse giyiyorum. Ve kendimi rahat hissediyorum. Hiç görmeyenlere de anlam veremedim.

23 ağustos 2022 12:40

9. deniz sortu gibi rezil ve demode bir itemi de "arkasi kalkik benimkinin cok hos duruyorrr" diye paylasmazsin ya gercekten sok gecirdim fjeiifj

23 ağustos 2022 14:21

10. Anon10 string giyiyor heralde.

23 ağustos 2022 15:29