denizde ilişkiye giren var mı?

başlık çok saçma oldu farkındayım. aranızda denizde birleşme yaşayan oldu mu, olduysa sizce riskli mi? korunmasız dolayısıyla hamile kalma ve hastalık bulaşma açısından?

1. yapmayın etmeyin

12 ağustos 2020 19:52

2. Kesinlikle benim mallığım. Bir iki kere git gel oldu sadece. Biliyorum risk var, her türlü lince de hazırım ama içimi rahatlatıcak 1 cümle de olsa duymaya hazırım yoksa ella almaya gidicem.

12 ağustos 2020 20:15

3. Suda nasıl seks yapabiliyosunuz ya helal valla sşjlk hamilelik konusunda da ben olsam risk almam. Bir sonraki regli beklediğim sürede yaşayacağım gerginliği tahmin edemiyorum. Ella alın kafanız rahat etsin

12 ağustos 2020 20:21

4. evet 2 kez aynı kişiyle. i̇lkinde sevgiliydik, 2. sinde evli. Uzun süreli partnerimdi ilk seferinde de, hastalık açısından endişe duymadım ama hamile kalma açısından tabii ki riskli sonuçta geri çekilme yöntemi kullanmak zorundasın.

12 ağustos 2020 20:38

5. Olmuyo vırk vırk ya. zaten aşırı tempolu yapamıyosun dalga varsa tutunacak yer de yok haliyle. Suyun verdiği bi tempo var, hafif hafif, suda döne döne takılıyosun haliyle.

12 ağustos 2020 20:50

6. arkadaşlar harbiden nasıl oluyo o iş dkdmdnks ben bi kere jakuzide denedim onda da hiç zevk alamadım içime su kaçıyo gibi dkdldndl en son cıkardım herifi sudan çünkü aradaki kayganlık  hep suda gidiyodu yani

12 ağustos 2020 20:56

7. Sizin boşalmış sevgilinizin spermi denize mi gidiyor bu ne bencillik aq

12 ağustos 2020 21:53

8. Nolur herkesin girdiği denizde de sevişmeyiverin ya nolur insanlar sizin partnerlerinizin spermiyle yüzmek zorunda mı

12 ağustos 2020 22:20

9. Sulu olarak yalnızca duşu tercih ederim. Evet vırk vırk oluyor ama başlangıçta.

13 ağustos 2020 01:21

10. Öffff tamam teyzeler siz seçin nerde istiyosanız orda seks yapalım!

Denizde ağzınıza burnunuza giren en masum şey sperm emin olun😂 bu kadar titizseniz parmak ucunuzı sokmayın denize bence, hele Türkiye'de! 🤷

13 ağustos 2020 06:45