devlet hastanesi doktorların çalışma saatleri?

ben randevu alırken 13.00-13.30 arası seçenekler vardı, 13.00 aldım. hastanede poliklinik öğle arası 12.00-13.00 olarak belirtilmiş yani 13.00ten itibaren çalışıyor olmaları lazım. kayıt alan hanımefendi 13.00ten sonra anca teşrif etti, doktorların 13.30da çalışmaya başladığını 13.00-13.30 randevularının öylesine verildiğini ima etti. ben bunu şikayet edebilir miyim ya? ben de işimi gücümü bıraktım geldim, yetişicem diye canım çıktı. ne demek 13.30da başlanıyor? hastane çalışanlarının neden böyle bir ayrıcalığı var? gerçekten inanılmaz sinir oldum

1. Ayynısı geldi başıma ben de söylendim ama hiçbir şey olmadı. Valla istediğiniz kadar şikayet edin soru sahibi yine doktorlar istediği zaman gelecek istediği zaman da molaya çıkacaklar. Değişen hiçbir şey olmayacak.

6 aralık 2022 13:18

2. zam aldılar nasılsa istedikleri zaman teşrif ederler onlar efendi biz köle anlayışı değişmediği sürece bi bok olmaz. Hasta kabuldekiler bile lady di havasında salınırken hele doktorlara laf etmek şikayet etmek ne haddine.

6 aralık 2022 13:48

3. Hastalara randevu vermek için açılıyor sadece yani gerçekten öylesine denebilir o randevuyu karşılayacak doktoru var mı devletin yok!

6 aralık 2022 13:49

4. ya gerçekten o kayıt alan kadını görseniz o triplerini, neyin kafası? doktor geç geliyor ya o da geç gelecek, o da triplere girecek. bir geliyor 5dk sonra yok ortada, yok oluyorlar.

6 aralık 2022 14:00

5. Devlette şu an bayağ doktor olması lazım çünkü zam sonrası özelden geçenler oldu. Boşuna aklamaya çalışmaya gerek yok. İnsan her yerde insan. Doktor olması kanatsız melek olduğu anlamına gelmiyor. 13.00-13.30 arası vizit saatiyse bakanlığın ilgili birimlerine bildirir randevu açılmaz. Vizit saati zaten genelde sabah mesai başlangıcı ve akşam mesai bitimidir. Bizim aile hekimi de mutlaka en az yarım saat geç gelip erken bitirir. O da mahallede vizit yapıyor sanırım.

Ss siz de sabim e şikayet edin. Bildirmek lazım böyle şeyleri.

6 aralık 2022 14:41

6. iyi de sabah gidiyoruz, geç geliniyor. öğlen gidiyoruz, geç geliniyor. ayrıca kayıt alan kadın dedi ki doktor 2buçuk 3e kadar çalışıyor. mesai saati kısmında 16.30 görünüyor. kaç kere gidiyorlar vizite? o zaman dedikleri gibi bildirsinler. zaten yarım saat öğle arasından geç geliniyor, en az 1.5-2 saat mesai bitiminden önce çıkılıyor, ne anladım ben bu işten? bir kere randevum 3ten sonraydı, hastane de merkeze baya uzak oraya kadar gidiyorum doktor diyo ki hayır bakmıyorum artık. işini düzgün yapan herkes bir yana ama bu şekilde suistimal eden doktorların yaygın olması çok kötü.

6 aralık 2022 15:13

7. Sabim ve cimere yaz süslü

Çok şımartıldılar maddi manevi kendinizi aptal yerine kpydurmayın derim

6 aralık 2022 15:15

8. A8 o halde yardımcı sağlık personeli doktor şurada diye açıklama yapar. Hasta acilen ameliyatta mı, vizitte mi, starbucksta mı nereden bilsin?

6 aralık 2022 15:28

9. A2 bilinçaltını mı kustun buraya? Yoksa okuduğunu anlayamayacak kadar sınır zekalı mısın? Öyleysen söyle üstüne gelmeyeyim, doğuştan sonuçta

6 aralık 2022 15:30

10. Ek olarak, niyeyse türkiyede bu randevuya sinir olma işleri bi hastanelerde böyle alevli. Yarın bi duruşmanız olsun, saat 10daki duruşma saat 14'e kalsa bi kişi de hakimi şikayet edeyim zamanında başlamadı duruşmaya demez paşa paşa bekler sessizce, duruşma sırasında da hakim  bana "sen" dedi azarlar gibi konuştu ühü diye ağlamaz, evet efendim sepet efendim der geçer. Bu ss'ye yazdığım bi şey değil üzerine alınmasın, türkiyede doktorların itibarı o kadar aşağı çekildi ki artık herkes onlarla ilgili her şeyden rahatsızlık duymaya başladı. doktorlara pek bayılmayan biri olarak ben bile onları savunacak pozisyona sürüklendim resmen. Ancak haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Sevip sevmememden bağımsız haklıyı savunurum.

6 aralık 2022 15:40