devlet hastanesinde jinekolog onerisi?

vajinal kuruluk, vajinismus ve enfeksiyon ihtimalleri icin gidecegim. acik goruslu, beni aileme haber vermekle tehdit etmeyecek duzgun bir doktora ihtiyacim var. avrupa yakasindaki devlet hastanelerinde bildiginiz guvenilir bir doktor varsa onerilerinizi bekliyorum susluler. tercihen sisli taraflarinda olursa iyi olur, simdiden tesekkurler

1. Balta limanı hastanesi erol bey çok iyi bi doktor

20 kasım 2019 10:52

2. tesekkur ederim, sevgilimle birlesmede sorun yasadigimiz icin gitmek istiyorum biraz da, bunu aciklayabilecegim bir doktor mu peki?

20 kasım 2019 10:53

3. Evet süslü ben de giderken cok utandım nasıl söylicem diye baya çekindim . Kendisi sordu cinsrl hayatın var mu falan dıye öyle normal sıhbet ettik işte mutlaka korunun dedi yanındaki sekreter kız da cok tatlıydı

20 kasım 2019 10:56

4. ah cok iyi ama simdi baktim randevulari tamamen dolu sanirim.. bir miktar uzuldum. acaba hamidiye etfalde bildigin doktor var mi suslum

20 kasım 2019 10:58

5. suslum bir de doktorun adi ali tezel erol olabilir mi? erol isminde baska doktor gorunmuyor da

20 kasım 2019 11:02

6. Evet süslü o  başka bilmiyorum süslü :(

20 kasım 2019 11:14

7. 182 ara süslü onlar habgi saatte ve günde açılacagını söylüyor

20 kasım 2019 11:15

8. tesekkur ederim suslumm cok sagol 💗

20 kasım 2019 11:16

9. aa sikayetlerimizin gorunmesi korkunc bir olaymis... uzuldum. suslum filiz ak hangi hastanede peki?

20 kasım 2019 12:36

10. tesekkurler izmirlokmasi ama ikametgahim kadikoyde degil maalesef :(