dişi kedim kızgınlığa girdi asla susmuyor?

maaaoow maowww gecenin bir saati tüm apartmanı ayağa kaldırdı süslüler uyku uyutmadı. sakinleştirici müzikler açıyorum ama nafile. oyun oynatınca ilgili dağılıyor ama bırakır bırakmaz tekrar başlıyor ağlamaya. yalvarırım yardım edin bu gidişle onu atamam ama kendimi sokağa atacağım bu karda kışta :(((

1. Süslü neye yardım edelim, bunun kısırlaştırmaktan başka çaresi yok ki.

23 ocak 2022 16:29

2. Kızgınlık dönemi bitene kadar beklemek zorundasınız maalesef. Bittiğinde kısırlaştırırsınız ve sorununuz çözülmüş olur. Maalesef bunun başka herhangi bir çözümü yok, internette saçma sapan "kedinize bunu yapın, şunu yapın." Yazanlar var, yapmayın hiç bir şey. Hiç bir faydası yok, aksine zararı var inanın. Bol bol oyun oynayın, dikkatini oyuncaklara verin ve yorun kedinizi. En azından geceleri uyuyabilir bu şekilde.

23 ocak 2022 16:35

3. Anon2 anlatıyorum ama dinlemiyor malsf ki :(

Anon4 daha 1 yaşına girmedi ilk fırsatta kısırlaştıracağım zaten o kafa biri değilim

23 ocak 2022 16:44

4. Süslü 6 aylığı geçince kısırlaştırılıyor artık. Kızgınlığı biter bitmez kısırlaştırırsınız

23 ocak 2022 19:34

5. Geç kalmışsınız. Kısırlaştırmak için 3. Kez kızgınlığa girip bitmesini bekleyin. Veteriner tavsiyesi.

23 ocak 2022 20:22

6. Beaphar calming spot on adında bir ense damlası var,çocuklara bir zararı yok. Kızgınlığı bitirecek bir damla değil zaten bu sadece "belki" biraz sakinleştirebilir.

Pet remedy adında difüzör şeklinde satılan bir ürün daha var ortama çocuğu sakinleştirmeye yönelik bir koku salgılıyor. İçeriğinde papatya falan var öyle söyleyeyim. "Belki" işe yarayabilir deneyebilirsiniz.

bu tırnak içinde yazılmış itici belkilerin sebebi her çocuğun farklı bünyeye sahip olması,siz şansınızı deneyin inşallah işe yarar 💖

29 ocak 2022 00:42