dişlerim vampir dişi gibi bunları nasıl düzeltebilirim?

kızlar gülerken pek ağzımı acmiyorum çünkü azı dişlerim çok belirgin ve genel olarak iri dişlere sahibim. estetik gülüş yaptıracak imkanım kesinlikle yok tellik bir şey var mi onu da bilmiyorum ama genel görüntüsü beni rahatsız ediyor. aşağı fotoğraflar ekleyeceğim sizce çok mu kötü görünüyor. fotoları kirptigim için kalitesi ve rengi değişti şimdiden kusura bakmayın.

1. (link: https://i.hizliresim.com/yih1TZ.jpg 1)

(link: https://i.hizliresim.com/BOwi5h.jpg 2)

(link: https://i.hizliresim.com/sbqBCU.jpg 3)

10 ağustos 2020 19:05

2. çok hoş bence dokunma

10 ağustos 2020 19:06

3. A aaa vallahi bence de çok güzel yaa süslü, neden öyle hissediyorsun anlamadım, bu arada gülüşün de çok güzel ve doğal, ağzını kapatmadan dolu dolu gül bence

10 ağustos 2020 19:07

4. Bence tellik bir durum yok. Benim de ön dişlerim uzundu biraz törpülettim süslü. Siz de çok rahatsız oluyorsanız sivriliği biraz gidecek şekilde törpületebilirsiniz. 10 dakikalık bir işlem zaten .

10 ağustos 2020 19:08

5. Kızlar yok dişlerim çok kötü değil zaten ama su azı dişlerim çok sivri ve gülerken ağzımı kocaman açmadığım için vampir gibi oluyor görüntüden rahatsızım özellikle yan durup gülümsedigim fotoğraflar kötü çıkıyor. Bir de belli olmamış sanırım azı dışı ve öndeki ikinci dişlerim arasında boşluk var o da görüntüyü kötü etkiliyor.

10 ağustos 2020 19:08

6. Su fotoyu şimdi buldum yandan böyle görünüyor tam olarak beni rahatsız eden de bu görüntü (link: https://i.hizliresim.com/nf7beM.jpg Link)

10 ağustos 2020 19:10

7. Millet özellikle bundan yaptırıyor hiç bozmayın.

10 ağustos 2020 19:11

8. Süslü sivri değil dişlerin sadece biraz çevrilmesi gerekiyor. Köpek dişleri zaten sivri olur.

10 ağustos 2020 19:11

9. Aa nasıl yani içe çevirmek ne demek kızlar nasıl oluyor o

10 ağustos 2020 19:13

10. Bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz o sivri kısım kolaylıkla törpülenebilir, o konuda bir soru aç istersen süslü belki beklediğine değmez

10 ağustos 2020 19:13