diane 35 kullanmaya başlayacağım ve yan etkileri?

kızlar doktorum doğum kontrolü tüylenme ve ağrılı reglim için verdi. en önemlisi prolaktinim yüksek çıktı, onun içinde artı bir ilaç daha verdi. hep yan etkileri ile ilgili şeyler görüyorum, uzun süredir kullanan ve yan etkilerini yaşamamış olanlar var mı? ben özellikle ruhsal bozukluk yaşamaktan korktum da.

1. ayrıca koruma etkisi hapı kullanmaya başladıktan sonra başlıyor değil mi?

27 temmuz 2018 15:39

2. Ben pcostan dolayi diane degil ama elleacnelle kullaniyorum. Hicbir yan etkisini gormedim bir yildir

27 temmuz 2018 15:41

3. benim tıbbi hiçbir bilgim yok, sadece eczanenin bana söylediğ bi şeyi iletmeye geldim. ben yanlış anlamış olabilirim de ama akılda soru işareti kalmasın bi sorun emin olun bence diye şeedeyim dedim ve konuya bi girebilirsem anlatıcam umarım sdjkhdfk

ben de regl düzensizliğinden dolayı kullanıyodum yasmin günbegün pahalılaştığı için başka bi ilaç kullanayım dedim. eczacı bana diane 35'in koruma etkisinin olmadığını, genelde sadece hormonal ya da kist yüzünden kullanmak durumunda olanlara tavsiye ettiklerini söylemişti. ben de yasmin'i bırakamamıştım. ben de tıbbi bilgim yok seviyesinde olduğu için adamın söylediklerini yanlış yorumlamış olabilirim tabii ama korunmadan da bahsetmişsiniz, söylemeden geçmek istemedim.

27 temmuz 2018 15:52

4. Evet ben diane için böyle şeyler duydum. Ama eczacıya da sormayı planlıyorum yoksa ben de değiştireceğim hapı. Ama sitelerde araştırdım, diane kontrol içindir kullanılabilir diyor. Of bu internet çok karışık :(

27 temmuz 2018 15:55

5. ben pcos için 4 - 5 aydır kullanıyorum bi yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişir aile hekimine sorun bence

27 temmuz 2018 15:57

6. 5.sınıf tıp öğrencisiyim, oral kontraseptif(korunma yani) amaçlı kullanılır diane 35, eczacılara hemen inanmayın lütfen:)

doktorunuz size dianeyi verdiyse diane kullanın derim. Her ilaç farklı etki mekanizmasına sahip, diane ağrılı reglinize ve tüylenmenize iyi gelecektir, bir de ilacı kullanmaya başladıktan sonra etkileri ortaya çıkacaktır, benim vücudumdaki yan etkisiyle sizdeki yan etkisi aynı olmayacaktır, bu nedenle kullanmaya başlayın, duruma göre doktorunuza danışın derim

Dkdlf çok bilimsel yazdım biraz ama kullanın derim başkalarındaki yan etkisi sizinle aynı olmuyor

27 temmuz 2018 16:09

7. Süslücüm ben az önceki süslü, bize okulda oral kontraseptif diye analtılıyor, şayet içeriğine baktığımda da öyle. Üzerine neden öyle yazmışlar bilmiyorum, doktorunuza bi daha sorun siz o zaman içiniz rahat etsin:) ama koruyucudur yani net

27 temmuz 2018 16:35

8. Veya doktorunuzadsn memnun kalmadıysanız sonuçlarınızla birlikte başka bir doktora gidin yardımcı olurlar muhakkak, uzun süre kullanacaksınız çünkü

27 temmuz 2018 16:37

9. Süslü merhaba, üstünde oral kontraseptif değildir yazma sebebi sadece doğum kontrol için değil diğer doğum kontrol haplarından farklı olarak başka hormonlar içermesidir. Zaten prospektüsünü okursan kontraseptif olduğu özelliğini çıkarırsın. Ben kullanıyorum cildimdeki problemleri düzeltti ve sancılı adetlerimi kesti. Kötü yanı ise benim açımdan ödem yapıyor çok fazla

27 temmuz 2018 22:00

10. Umarım süslücüm böyle haplar herkeste farklı etkiler gösteriyor internette öcü gibi gösterilse de o kadar çekinmeye gerek yok bence :) geçmiş olsun

27 temmuz 2018 22:13