didem soydan’ın röportajı hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce can bonomo’dan mı bahsediyor?

benim aklıma direkt can bonomo geldi. gerçi “çocukları” oldu diyor ama bence bilerek öyle söylemiş. herkes de can bonomo olduğunu düşünüyor. bence gereksiz bir açıklama. zaten bu kadını hep negatif bulmuştum. (link: https://instagram.com/stories/gossippastanew/3163276645295697109?igshid=mzrlodbinwflza== röp)

1. Öykü karayelin kardeşi dün gece canla öyküyü paylaşıp "sanki bunların çocukları var" yazmış altına.

6 ağustos 2023 13:55

2. Canı kasdediyor tabiki de. Bir de öyküyü damızlık gibi yansıtmış. Çocuk doğurmayı kabul etse sanki her şey mükemmelmiş gibi. Her şey mükemmelse çocuk da doğururdun didem. Öff çok sinir oldum evli adam hakkında böyle konuşulması yanlış.

6 ağustos 2023 13:57

3. A2, cidden öyle. Ben çocuk isteseydim ayrılmazdık demiş resmen. Can bonomo'yu çok seviyorum ama bu kadında ne bulmuş asla anlamıyorum. Öykü karayel çok tatlı ve tam onun kafasında bir insan bence. çok daha yakışıyorlar birbirlerine.

6 ağustos 2023 14:00

4. Önce çocuk der gibi oluyor sonra çocuklarına döndürüyor, tabii ki de can bonomodan bahsediyor, kocama kimşn aşık olduğu önemli değil, kocamın kime aşık olduğu önemli ama nereden baksan basit bi hareket, adam belkş yazar bana diye mi düşünüyor acaba. Karşıntarafın ilişkisini de küçümsüyor, o çocuk istedi o yüzden onla evlendi gibi bi imaj çiziyor. Çok özgüvenliğim imajı çizmeye çalışıyor ama rol yaptığı çok belli bu durum için

6 ağustos 2023 14:07

5. Didem soydan yıkığın teki ya

6 ağustos 2023 14:11

6. Görmedim de onun gizlediği bir sevgilisi vardı iş adamı. O olabilir çünkü adam evlendi ve evlenirken karısı hamileydi. Adını hatırlarsan yazacağım, bakıyım bi.

6 ağustos 2023 14:11

7. Bana da çizdiği aşırı özgüvenli, kimseyi umursamayan bir kadınım havaları çok yapay geliyor. Baya pişman bence can'la ayrıldıklarına.

6 ağustos 2023 14:17

8. Azmış heralde canı çekiyor ya da evlenip öykünün yerinde olmaya çok özeniyor içinde bile tutamamış. Neresinden bakarsanız bakın rezil bir konuşma. Deseydi ki geçmişte aşık olduğum tek bir kişi var şuan evli adını vermeyeyim, normal olurdu. Hala aşığım ne demek? Hala aşıkmış olamazsın kardeşim aşıksan da dilini tutarsın bir de ben çocuk istemedim o istedi o konuda hiç anlaşamadık yani diyo ki aşıktık ayrılırken de aşıktık o baba olmak için öyküye  gitti ama hala aşığım. Aşk hiç bitmedi. Çocuk büyüyünce boşansın mı istiyon ne? Hayır didem sen sapkın sapkın abuk sabuk bir yaşam tarzında olduğun için can belki de senle çocuk yapmayı hiiiç düşünmedi

6 ağustos 2023 14:38

9. Bir de öyküyle can 7-8 yıldır birlikteler. Bunca yıl geçmiş hala aşığım ne demek ya? Saplantı bu. Aynısını 8 sene önce ayrıldığı kadın için bir erkek söylese takıntı yapmış sapık deriz.

6 ağustos 2023 14:47

10. Can bonomo zamanında Didem'e çok aşıkmış belli yazdığı şarkılardan falan. Ama adamı yurtdışında çalışıcam diye terkedip üstüne orda bişey başaramayan Didem adam hayatına devam edince demek ki bunu hazmedememiş. Ben öykü karayeli çok soğuk bulurdum sonra röportajlarını falan izleyince inanılmaz tatlı buldum bu arada. Can Didem için kayıp olmuş bence. O dönem Didem cool mankendi, popülerdi vs buna güvenip adamı terkedersen olacağı bu işte. Arkasından gündem olmak için konuşursun böyle.

6 ağustos 2023 14:49