dil kullanarak öpüşmek size güzel geliyor mu? ?

ben sadece dudak kullanarak öpüşmek istiyorum ama erkekler genellikle dil kullanıyor? bunu sevmenin bi yolu var mı ben neden sevemedim anlamadım

1. Dudak kullanarak öpüşülmez öpücük verilir, tabii ki dilin yeri ayrı. Dil kullanmasını bilmeyen biriyse hoşuna gitmeyebilir.

30 ekim 2021 15:05

2. a1, yani dilini boğazıma sokuyo resmen normal mi bu dlfgkhldf

30 ekim 2021 15:07

3. Yok o biraz abartmış, öpüşmeyi bilmeyenle olmaz ben sana diyim, bol şans

30 ekim 2021 15:09

4. Ben de çok dilli öpüşmeyi sevmem seks dahil. sevgilimin sakızını falan çiğnemem. Yakın arkadaşlarımla konusu geçince onlar çok sevdiğini söylüyor ama. Onlar daha romantikli seks seven tipler. Ben çok romantizm de sevmem. Aynı diş fırçası kullanmaksa never ever.

30 ekim 2021 15:23

5. Sevgilinin sakızını cignemek nedir ya iğrenç bunun dil sevmekle de öpüşüyor olmakla da bir ilgisi olamaz yani ilk kez duyuyorum...

Ss süslü herkesin kendi tercihleri var hicbir seyi sevmek zorunda değilsiniz.

30 ekim 2021 16:01

6. Yapamadigini soylemeniz lazim. Dilini cok ittiriyorsun, rahatsiz ediyor beni de suslu.

30 ekim 2021 16:08

7. öpüşmekten nefret ediyorum. benim için tam bir libido-killer. nedenini ben de düşündüm bulamadım, bir neden de lazım değil.

30 ekim 2021 16:10

8. Dil kullanarak öpüşmek işin şehvet boyutunu arttıran birşey. Ben severim mesela ama her zaman değil. Ayarını ve zamanlamasını doğru yapmak gerekir. Sevmemişseniz de sevmemişsinizdir yani bunu kendinize dert etmeyin süslüm her insanın hoşlandığı zevk aldığı şeyler farklıdır. Hoşunuza gitmemesinim bir diğer sebebi de sevgilinizin başarısızlığı bence. Kibarca dil kullanmadan öpüşmel istediğinizi böyle daha çok hoşlandığınızı söyleyin ona.

30 ekim 2021 18:18