dil okulu bahanesiyle amerika ya gidip oraya yerleşen var mı ya da tanıdığı bu şekilde yerleşen?

1. 2 ay kaçak kaldım geri gönderildim

10 eylül 2022 17:22

2. A2 etik, ahlak, kurallar VS kimsenin umurunda değil. Muhtemelen birazdan birisi gelip bencilliğini de savunacak

10 eylül 2022 17:33

3. Dil okuluyla gidip salak bi amerikalı herifi kafalayıp evlenirsen anca yasal yoldan green card alırsın.

10 eylül 2022 17:56

4. Yapmayin şunu ya, sizin yüzünüzden irlandaya gidemiyorum yaz okuluna.

10 eylül 2022 18:30

5. 15 senedir amerikada kacak yasayan tanidik var. cocugu resit olunca vatandas olcakmis fln diyodu. Trye gelemiyo babasi annesi oldu onlar icin bile gelemedi. Ya da diger suslulerin dedigi gibi hemen yakalananlar da oluyodur

10 eylül 2022 18:47

6. Amerikada yasiyorum, buradaki cogu turk boyle geliyor zaten, greencard almaniz yeterli zaten yurtdisina cikmaniz icin vatandaslik almaniza gerek yok, birde ustte biri demis amerikali biriyle evlenip 1-2 yila greencard halloluyor zaten ya da greencardi olan herhangi biri, not a big deal

11 eylül 2022 02:46

7. An 9 yutupta anıl gülerin yutup videolarını izliyorum kime sorsa hep dil okulu vasıtasıyla gitmiş ama eeeee sonrası yok? Nasıl dil okuluyla gidipte orada kalıcı olarak kalıyorlar onu anlayamıyorum.

11 eylül 2022 12:46

8. Yıllarca (+10) İngiltere'de kaçak yaşayıp, çalışıp sonra yakalanıp sınır dışı edilen bir akrabamız var. Kaç dene yaşadığının önemi yok, tespit edilir edilmez sizi sınır dışı ediyorlar. Eğer gidip yaşamak için bu kadar gözünüzü kararttıysanız iltica seçeneğini araştırın.

11 eylül 2022 14:42

9. Zaten dil okulu bahane buraya ya ilticaya ya da illegal olarak kalmaya geliyolar

11 eylül 2022 17:04