direksiyon sınavından kalıp sonrasında sınav sürecini dondurmak vs mümkün mü?

süslüler hepinize merhaba. aylardır iş arıyordum. bu süreçte de sürücü kursuna yazıldım. hafta sonu yasaklarından dolayı bu süreç de uzadıkça uzadı. daha öncesinde hiç araba kullanmamıştım. kursta pek iyi öğrenemedim. ilk sınavda kaldım haliyle. şimdi zar zor bir iş buldum. işten izin alıp ikinci sınav için ders almam mümkün değil. hafta sonu da yasak var. ne yapıcam edicem hic bilmiyorum. keşke hiç girişmeseydim bu işe. bir çaresi var mı bunun

1. Suslu 2018de aldim ben ehliyeti. O zaman sordugumda sadece sinav gunune rapor alirsaniz bir kez hakkiniz yanmadan erteleyebilirsiniz demislerdi.

9 şubat 2021 20:14

2. O da nasıl olur bilemiyorum. Yasak olmasa o gün acile falan giderdim. Rapor da alamam :(

9 şubat 2021 20:16

3. Süslü eğer hiç direksiyon sınavına girmeseydin erteleyebilirdin yani istediğin tarihte girebilirdin diye biliyorum ben ama tabi bu da sınırsız hak değildir. Sen ilk sımava girdiğin için mecburen girmek zorundasın yoksa 4/4 yaparsan dosyan yanar. Belki sana belirtilen sınav tarihi için rapor falan alabilirsen bir ihtimal ertelersin ama emin değilim bundan da. Galiba erteleme olmuyordu.

9 şubat 2021 20:25

4. Of ya gerçekten delirmek üzereyim. Üçüncü sınavda da geçemem bu gidişle. Çalışmaya vaktim de yok. Cidden hiç bu işten kurtulmanın yolu yok mu süslüler

9 şubat 2021 20:33

5. Aynı durumdayım. 2.sınavdan kaldım. Yasaklardan çalışamadım. 3.sınav için aradım kursu erteleyelim diye. Her ay girmek zorundasın, rapor getirmen lazım dediler. Şubatın ilk sınavı değil ikincisine gir o zaman diyip 28'ine yazdılar. Nolcak bakalım :(

9 şubat 2021 20:52

6. Kapana kısıldım resmen süslü napıcaz bilmiyorum. İstemiyorum artık ehliyet falan ama işte kurs yanıyor bu sefer :(

9 şubat 2021 22:08

7. Süslü raporu deneyeceğim ama bilemiyorum. Gerçekten aşırı saçma. Hele de bu süreçte haftasonu yasakları varken kayıt dondurma mümkün olmalı bence

10 şubat 2021 20:14