diyetisyen begüm defne şafak ?

süslüler yukarıda ismini yazdığım diyetisyenden online diyet almak istiyorum, tecrübesi olan var mıdır bu diyetisyen ile ilgili?

1. Ben almıştım ama 1 ay sürdü uzun vadeli olmadı tam sosyal medyadan çekildiği kurdeşen falan döktüğü zamana geldi iletişim problemi oldu aramızda ve devam etmedim

16 nisan 2020 21:52

2. Anladım süslü teşekkürler cevabın için, ücreti ne kadardı acaba?

16 nisan 2020 22:00

3. Online 300, yüz yüze olunca 600 liraydı sanırım 2018 Aralık ayında bürosunu yeni açmıştı. Şu an ne kadar süslü merak ettim?

16 nisan 2020 22:07

4. Bilmiyorum süslü henüz mesaj atmadım instagramdan birinin sayfasında gördüm de, sorarsam yazarım ama buraya da :) kararsız kaldım ama tecrübe edenlerden olumlu yorum duymak istiyorum...

16 nisan 2020 22:08

5. Devam etsem olumlu olurdu süslü büyük ihtimalle çünkü 1 ayda kilo vermiştim doğum günüm yılbaşı falan olmasına rağmen. Yani iletişim kopukluğu olmasa devam ederdim muhtemelen çünkü online olunca insan iletişim arıyor gerçekten. Lütfen yaz ama mesaj atarsan merak ettim .d

16 nisan 2020 22:11

6. şimdi reklamlar...

16 nisan 2020 22:14

7. Aa öyle mi süslü, yazacağım mutlaka karar verirsem buraya da. Ayrıca reklam değil gerçekten ben de instagramda gördüm ve araştırıyorum.

16 nisan 2020 22:21

8. An3. Reklam olsa iletişimsizlik yüzünden devam etmedim demezdim. Reklamını yaptığım birini neden iletişimsizlikle itham edeyim ki?

17 nisan 2020 13:13