doğum günümde bana hediye alınmadı ben onlara almalı mıyım?

süslüler 2 arkadaşım var. yaklaşık 1 senedir arkadaşız. 1.si doğum günümde dondurma ısmarladı 3 liraya doğum günün kutlu olsun dedi keşke param olsa daha iyisini yapardım dedi ertesi gün mangodan 500 liraya yakın alışveriş yaptı kendine. 2. si küçük bir pasta aldı hediye almadı benimle aynı ay doğum günü olan 2 farklı arkadaşına hediye aldı . şimdi bu ikisinin aynı ay doğum günü sanırım hediye bekliyorlar ufak ufak ima hissediyorum ama açıkçası bu zamana kadar sürekli başkalarina hediye alıp benim doğum günümde boş geçildi ki çok sıkıldım ve almak istemiyorum. biriyle ortak arkadaşımız var daha şimdiden ne yapalım demeye başladı ama kendimi enayi gibi hissediyordum siz olsanız ne yaparsınız?

1. Hediye olarak çikolata alın, param olsaydı neler alırdım da anca bu kadar oldu diyin

31 ekim 2021 19:23

2. Takip etmedim bana attı bak bunları bunları aldim nasıl diye.

31 ekim 2021 19:25

3. Bu tipler utanmazlar kar sayarlar.

Bence ilkine anonim 1 in dediğini yapın , ikincisine küçük bir pasta alın kim ne yapıyorsa onu hakediyor.

31 ekim 2021 19:27

4. asla almam hatta doğum günlerini bile kutlamam. eğer hatırlatırlarsa da aa canım unutmuşum mutlu yıllar derdim üstünkörü. (gizlinot: evet kinci biriyim)

31 ekim 2021 19:28

5. Ayrıca cidden çok komik 3 liraya dondurma alıp kutlu olsun demek hiç yapma daha iyi belli ki paran varmış en kötü küçük bir pasta al , çalışıyorlar mı ? Yaşlar kaç?

31 ekim 2021 19:30

6. arkadaşlarının yaptıkları adına üzüldüm süslü. diğer arkadaşları için özenirlerken, senin için geçiştirmişler gibi olmuş.

bence de anonim 1'in dediğini yapabilirsin.

31 ekim 2021 19:33

7. Ah süslü doğum günümü boş geçen o kadar insan oldu ki tek tek hayatımdan çıkarsam ne ailem kalır ne arkadaşım etrafımda. Cidden bu sene başka bir arkadaşım için mağaza mağaza gezip isteği pijama takımını aldım o gün resmen istediği şey olsun diye 8 km yürüdüm. Benim doğum günümde bir kuru mesajı zor attı gündüz . Cidden nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama artık çok üzülüyorum yapmak istemiyorum ama bir yandan da yine ayıp olur mu diyorum.

Yaşlar 26-27 bandındayız hepimiz çalışıyoruz maddi bir sıkıntımız yok.

31 ekim 2021 19:35

8. Ss, mutlu, güzel yaşlar dilerim. Umarım bu insanlardan daha iyi insanlarla arkadaş olmanızı diliyorum. Kendinize iyi bakın. Üni bitince, iş hayatına atılınca bunlara gülüp geçeceksiniz. Daha sağlam dostluklar kuracaksınız.

1 kasım 2021 01:43

9. Çok pardon ben öğrenci olduğunuzu düşünmüştüm. Ben olsam planları hoşuma gittiğinde takılır bunlara mecbur kalmazdım. Kurslara, etkinliklere gidin tek. Yeni insanlarla tanışın. Herkes böyle değil.

1 kasım 2021 01:45

10. Eee yani ben düzelttim sonra sorun?

1 kasım 2021 02:21