yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    3 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    doğum haritasında ayın 12.evde olması çok mu kötü bir şey?kişiye içe dönük biri mi yapar?

    1. Ya ne var bilen birine sormak istemiş olamaz mı? Yorum yapılarak cevaplanabilecek bir soru bu. Benim de 12. Evde ve yengeçte bilen süslüler ne der acaba

    14 eylül 2021 19:14

    2. Bence duygularını gizliyorsun. Korku da verir. Bir de anneyi gösterdiği için ay annen arkanda destek çıkıyor olabilir. 12.ev balığın evi de olduğu için annen biraz melankolik olabilir.

    14 eylül 2021 21:10

    3. Ben anonim 3ün aksine annenle ilişkinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Annen yemedim yedirdim saçımı süpürge ettim tarzı bir anne olabilir ama bu durum sana hiç iyi gelmiyor gibi yorumladım çünkü 12.evinde. Yani yengeçvari bir anneliği vardır ama 12.evde olduğu için sana karşı manipülatif davranıyor olabilir. Tabii yanlış da yorumlamış olabilirim çünkü astroloji öğrenmeye yakın zamanda başladım diyebilirim.

    15 eylül 2021 16:15