doğum haritasında güneş, merkür, mars ve pluto akrepte. bu dört gezegen kombosu bana ne katıyor ne götürüyor?

doğum haritası yorumlayabilen susluler yardımcı olabilir mi. ayrı ayrı yorumlamak kolay ama birbirlerini nasil etkiliyorlar ve genel manada ne ifade ediyor merak ediyorum. şimdiden teşekkürler.

1. Kaçıncı evdeler

9 ekim 2022 13:59

2. 2. Evdeler.

Ayrıca 4. Evde de, Satürn Uranüs Neptün ve ay düğümü oğlak burcunda.

9 ekim 2022 15:17

3. süslüm haritanı atabilir misin rica etsem, doğum tarihini kırparak atabilirsin

astro.com'dan atarsan sevinirim

9 ekim 2022 19:02

4. Yeni gördüm süslü.

Atiyorum buraya umarım açılır.

(link: https://www.hizliresim.com/re6jnaw)

9 ekim 2022 22:43

5. (link: https://resm.im/album/vFNeu9O Link )

9 ekim 2022 22:44

6. süslüm stelyumunu 2. eve atmışsın, boğa burcu evidir. aslında venüsyen bir ev ama venüsün rahat olmadığı akrep burcune gelmiş. bu hayatta para kazanmak senin için zor bir görev, kazandığını da pek etrafınla paylaşacak bir tip olduğunu düşünmüyorum. ailede miras meseleleri varsa pek huzurlu geçmeyecek gibi görünüyor, ileride kendi ailen olursa da miras meseleleri biraz gizli saklı olacak gibi göründü bana.

venüs ve marsın akrep'te kavuşmuş, venüs'te zarar, mars'ta yönetici konumunda. cinselliğe düşkün bir yapın olabilir ama one-night tarzı değil, aşık oldu mu zor unutucak birisin. kıskanç olabilirsin aynı şekilde. venüs-mars kavuşumu ve yükselenin terazi olduğunu da düşünürsek çok çekici biri olduğuna eminim. bir odaya girdin mi ya giyimin ya duruşunla dikkat çekersin.

merkürün de akrep, bu da bana sır tutan ama sır vermeyen bir yapın olduğunu düşündürdü. ketum olabilirsin.

ay burcun ikizler gelmiş, harita biraz nefes almış diyebilirim. değişken bir burç, o yüzden duyguların değişken yapıda olabilir. annen seni büyütürken kararsız bir düşünce yapısında olmuş olabilir.

süslüm haritanda ateş burcu çok eksik. olan tek burç da chiron'da. bu hayatta bir şeyleri fevri, spontane ve sırf o an öyle istedin diye yapabilmen; bir şeylere başlayabilmen gerekli. özellikle bu kadar akrep konumuyla ve chiron'un aslanda olduğunu da düşünürsek atılgan olman gereken mevzular var...

kariyer noktan yengeç'e gelmiş. meslek olarak bu kadar akrep konumu (çok söyledim biliyorum fakat) ben sana herhangi bir sağlık alanı ya da psikoloji önerirdim. yengeç'in kurtarıcı anaçlığı ve akrep'in derin düşünce tarzını da düşünürsek bence senden iyi bir psikolog / psikiyatrist olurmuş.

10 ekim 2022 07:57

7. genel olarak baktığımda zor bir harita süslüm. bir şeyleri tırnaklarınla kazıyarak yapman gerekecek. (jüpiterin de zararda ayrıca.)

10 ekim 2022 07:59

8. son olarak (gercekten son) satürn'ün modern yöneticisinde (kova) pluto da aynı şekilde kendi yöneticisinde. bu hayatta senin ahını alanın, üzenin sırtı bi daha kolay kolay doğrulmaz. karmasını görür.

10 ekim 2022 08:02

9. A3 venüs ve mars akrepte kavuşmuş demişsin de venüs 12.evde başakta

Ss ilişki durumun nedir

10 ekim 2022 09:27

10. A3 teşekkür ederim pek çok şey cok mantıklı ama akrep fevri bir burçtur aslinda. Haritamdaki ateş eksikliğini ben de fark etmiştim ama benim hayatta en şikayetçi olduğum konu çok hızlı karar almam ve ne kadar işler kötü gitse de kararimdan vazgeçememem. Bence bunun sorumlusu mars akrep. Bu Mars akrep beni koç burcuna dönüştürüyor belli konularda. Zaten cogunlukla koç kadını da zannediliyorum.

10 ekim 2022 16:04