dolap uygulamasinda satilan buyuk esyalari nasil kargoluyorsunuz? kargo sirketleri kabul ediyor mu?

susluler merhaba, dolap uygulamasinda daha once kiyafet, ayakkabi, kozmetik satisi gerceklestirmistim. bugun hasir kedi tirmalama oyuncagi sattim. fakat yaklasik 55cm oldugu icin nasil kargoya verecegimden emin degilim. ayni zamanda uygulamada buyuk ev esyalarinin, mobilyalarin satildigina da denk geldim. onlari kargo sirketlerine insanlar nasil veriyorlar? daha once boyle bir tecrubesi olan oldu mu? ya da bilen biri varsa anlatabilirse cok sevinirim. ptt ye gittigimizde buyuk esyalari aliyorlar mi?

1. Evet ama kargo ucreti artiyor

30 mart 2021 18:22

2. alici odemeli olan bir kargoda, kargo ucreti artma durumunda ne oluyor peki? aliciya mi bildirim gidiyor yoksa satici olarak siz mi farki oduyorsunuz?

30 mart 2021 19:15

3. cok tesekkur ederim susluler, demonte bir sekilde paketledim. iki ayri parcayi tek kisiye tek kargo halinde gonderirler degil mi?

30 mart 2021 20:33

4. Bazi seylerde kargo kotuye kullanim diye hesap kapatiliyor sanirim. Belirlenen desinin bariz uzerinde olursa vs. Ona dikkat edin de

31 mart 2021 10:25

5. cok tesekkur ederim. balon pakete sarip koliye koydum insallah bir sorun olmadan ulasir aliciya, sagolun susluler <3

31 mart 2021 16:47