dua ile eski sevgilisiyle barışan var mı?

kızlar ben ya vedud duasını okuyordum ama internette dualı geri döndürme işlemlerine denk geldim. bunlar hakkında bilgisi olan deneyen var mı? size bir dua veriyorlarmış belli bir süre bunu okuyormuşsunuz. bu büyü müdür? ya da bir zararı var mıdır?

1. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

16 nisan 2020 12:03

2. Süslü sanmıyorum olacağını ama dene istersen bir şey kaybetmezsin.

16 nisan 2020 12:07

3. yıl 2020 kardeşim ya... siz dua ederken o başka kızların memesini sıkıyo

16 nisan 2020 12:09

4. 3.anonim benim okuduğum duayla onların verdikleri arasında ne fark var diye merak ettim yani nasıl bir işlem yapıyolar diye çünkü dönücekse benim duamla da döner diye düşünüyorum

16 nisan 2020 12:09

5. dualı geri döndürme işlemi mi... lütfen para karşılığında yapılıyor diyin

16 nisan 2020 12:14

6. DUA LİPANIN ESLKİ SEVGİLİSiYLE BARIŞMASI GİBİ BİŞEY ANLADIM Bİ AN.

16 nisan 2020 12:19

7. Kızlar ben de bunu yaptırıcam ya da yaptırdım demiyorum merak ettiğim için sordum çünkü dua veriyoruz onu okuyorsun barışıyorsunuz diyolar ama ben kendi kendime okuduğumda da barışırız o zaman yani bu işlemler neden yapılıyor??

16 nisan 2020 12:23

8. Dua ise yarasaydi sanirim herkes zengin mutlu ve saglikli olurdu. Ayrica sizi sevdigi icin degil de dua ettiginiz icin sizle barisacak sevgiliden hayir gelir mi sizce?

16 nisan 2020 12:23

9. Allahı bu işe karıştırmaya utanmıyo musun bu virüs halindeyken ahahahhaahsh :d

Süslüm bi düşünün bakalım eski sevgili neden eski olmuş ve niye geri dönmüyo. E s k i olduğu için olabilir mi :)

16 nisan 2020 12:24

10. Sevgili süslü bu gibi işlemleri duayla eski sevgilinin döneceğine inanan kerizleri silkelemek için yapıyorlar

16 nisan 2020 12:43