dudak dolgusu fena olan influnsırlar?

simdi benim sorum şu. hepsinde degilse bile çoğunda bu dolgu mevcut. bu yapildigi zaman, dudağin ustundeki bıyık bolgesi çok fena bir şekilde yukarı kalkıyor. barni moloztaş durumu. ve 2. sorun da konuşurlarken, yukari kalkmis olan bu kisım oynamıyor. şoklanmış da donmuş gibi ve insan bakakalıyor o tuhaflığa. be im anlamadigim bunu bile bile nasil olup da koştur koştur yaptıriyorlar? ekrandan oyle kotu gorunuyor ki. eminim kendileri de izliyordur storylerini. ne dusunuyorlar, neden boyle yapıyorlar ??? dudagim kalin olsun da varsın bu hale geleyim gibi bir dusunce mi bunu yemin ederim anlamayı cok istiyorum..

1. Iyi olanlari saysak daha cabuk olur hemen hemen hepsininki korkunç cunku

15 temmuz 2022 11:03

2. Kizlar fotomu atsam yorumlayabilir misiniz, bıyık bolgesine taşma olayini ben pek goremiyorum bahsettiginiz kisilerde. Boyle okudukca da acaba benimkinde de var mi diye korkuyorum. Botoksu da karsimdaki kisi yaptırdım demezse anlayamiyorum mesela.

15 temmuz 2022 11:27

3. Bıyık bölgesine taşma olayı 1 2 kere yaptırmakla olmuyor çünkü. Youtube'ta çok ünlü estetik doktorlar anlatıyor o dolgu sanıldığı gibi 6 ayda erimiyor arkadaşlar, dağılıyor ve 10 yıl bile kalıyor. Dudağa yaptırıyorsun bıyığa kayıyor, elmacık kemiğine yaptırıyorsun yanağa kayıyor. Uzun süre çok yüksek ml dolgularda ya erittirmek gerekiyor ki bu ciltte doağl bulunan kolejene de zarar veriyor ya da şekilsiz yusyuvarlak bir şey oluyorsun. O yüzden kylie jenner gibi ünlüler yanağa dolgu değil implant yerleştirttiriyorlar.

15 temmuz 2022 11:36

4. aklıma ilk gelenler, gizem sarıtekin ve  görkem karman. felaket duruyor.

15 temmuz 2022 12:03

5. En kötüsü badesnews'in. Çıldırıyorum her gördüğümde. Bir de ağzı çok küçük, dudakları patlak duruyor hem çok komik hem çok kötü

15 temmuz 2022 12:27

6. (link: https://www.hizliresim.com/ay5j15v :((((( fena taşmış bıyık bölgesine)

15 temmuz 2022 12:30

7. Ya ben bunun tamamen eridigini saniyordum. Erimiyor da oraya buraya kayiyorsa korkunç. Biz bunu biliyorsak veya icimizden bir suslu bunu biliyorsa bu insanlar nasil bilmiyor ya. Saydiginiz isimlerin hepsinin dudakları feci. Gercekten feci..ben de gecen hafta keşfette ozge oktar'a denk geldim. Yemin ederim estetik faciası olmus dudaklari. Miktarı oyle arttırmış ki inanamadım. Dudaklar ttavma gecirmis gibi yani nasıl anlatsam oraya antrikot et koymus gibi. Ama etin olayı donmuş olmasi. Ya hepsininki bu sekilde...demek ki birike birike bu hale geliyor.

Evet suslu algı bozukluğu cevabı çok mantıklı. Benim aklima da baska hicbir açıklama gelmiyor çünkü...

15 temmuz 2022 12:35

8. A6.. dağlara taşlara bu nedir yarabbim......söylenecek söz yok artık.ve poza bakiyorsun, kadın bunu guzel sanıyor belli..

15 temmuz 2022 12:37

9. Her an patlayabilir gibi duruyor en kötüsü de bunu gerçekten güzel sanıyorlar ss haklısın valla. Damla Altun'un da çok kötüydü. Aşırı garip olmuştu ağzı. En son gittiği kişi bile dalga geçmişti ağzıyla çok kötü çok çirkin diye. Hadi çok hafif büyüsün sorun yok da neden böyle çirkinleştiriyorlar kendilerini asla anlamayacağım:(

15 temmuz 2022 12:41

10. Bi dk. Badesnews fotosuna bakınca aklıma 3. Bir sorun daha geldi. Bazı dudaklar dolguyu alınca asağı düşüyor. Burada da o olmuş. Çağla şikel'de de var bu..

15 temmuz 2022 12:42