duygu özaslan burak yörük ve sibil?

1. Kızlar sibilin fotoğrafının altında ki yorumlarda gördüm. birileri sevgiline çevrene dikkat et ilişkinde tehlike olur vs diyordu. Bilmediğimiz bir durumum olduki? Hala karantinadayım sıkıldım. Konuşalım

2 haziran 2020 13:06

2. Süslücüm duygu sibil ve burakla dubaiye gitti ve burakla arabada dans ettiği storyler gördük burda da çok konuşulmuştu. Sonra sibilin vloglarında da görmeye başladık birkaç videosunda burak sibile yaklaştığında bile aralarına giriyor kolunu tutuyor vs. O zaman insanlar sibile dikkat et yazmaya başladı. Duygunun kendi kanalına koyduğu videolarda da burakla mesaj ssleri paylaşması ve sibili koymayıp sadece burakla görüntülerini koyması konuşuldu. İlk twitter açtığında hemen burak'a tivitler attı. Geçen de facetime konuşmalarının ekran görüntüsünü paylaştı.

2 haziran 2020 13:27

3. o değil de şuraya sibil sibil yazıyorsunuz, hep düzeltesim geliyor. kim bu nüfus memuru? valla kendisini bulup sorucam.

2 haziran 2020 13:40

4. Yahudi kökenli olduğu için öyleymiş adı a3 yanlışlık yok :d

2 haziran 2020 13:55

5. bence duygu ve burak çok yakışıyor. gayet güzel bir çift olabilirler. burak'ın sibili sevmediği o kadar belli ki. sibil'in yerinde olsam (link: https://www.kadinveotesi.com/burak-yoruk-gazetecileri-gorunce-sevgilisini-yalniz-birakti/2612/ şu haber)den sonra burak'tan ayrılırdım.

duygu burak'tan ve sibilden kaç yaş büyük olmasına rağmen sibil'den genç duruyor. sibil daha olgun görünüyor.

2 haziran 2020 14:14

6. Duygu da sibil de burak’a fazla. Ama duyguyla burağın yakıştırılması tamamen insanların duygu’ya tehlikeli ‘dul’ yakıştırmasında bulunmasından ileri geriyor, en modernim diyen de yapıyor bunu üstelik, çok komik oluyor.

2 haziran 2020 14:18

7. Biraz konudan alakasız bir şey soracağım. Sibil'in ilk defa bugün profiline denk geldim. Ala ve ahmet ile arkadaş mı ne? Merak ettim.

2 haziran 2020 17:24

8. ya duygu nefretinden kızın açığını aramak değil ama cidden duygunun burakı dürttüğünü düşünmeye başladım ben de. burak da bugün son derece gereksiz bir story paylaşmış gibi geldi. kadrajı yumurtadan kaldırıp duyguya çeviriyor ve zoom in. aleni bir şey yok tabii ki ama sibille burakın birlikte olduğunu bilmeyen biri olarak burakın profiline baksam duyguya yazdığını zannedebilirdim, sibille birlikte olduğunu değil.

6 temmuz 2020 16:54