duygu özaslan ve cansu akın olayı ne ?

okuyorum okuyorum hiçbir şey anlamıyorum. kimse genel özet geçmemiş olayla ilgili hahdhah

1. offffffffffffff

13 mayıs 2019 21:11

2. Yaa ne yapayım süslü valla anlamadım

13 mayıs 2019 21:11

3. Duygu cansunun dişlerini beğenmiyomuş. Bi gün bunu ima etmiş. Cansu da kırılmış

13 mayıs 2019 21:12

4. Bu gerçek mi şaka mı anlamadım

13 mayıs 2019 21:14

5. Sanırım duygunun çıkardığı ürünü Cansu kullanmak yerine takipçisine hediye etti. Duygu buna bozuldu.

6. Gerçek

13 mayıs 2019 21:14

7. Yok ya sanki duygunun fena patlayan bi markası vardı kıyafet üzerine onun reklamını yapmak için para istedi diye biliyorum bunlar arkadaşken. Ki duyguyu zerre sevmem ama Cansu’yu ünlü eden o oldu her yere taşıdı yurtiçi yurtdışı gezdirdi

13 mayıs 2019 21:17

8. loreal olayında cansu duyguyu desteklemedi çalışmaya devam etti ordan bi koptular kendi markasını tanıtmak için duyguyla işmiş gibi konuşması iyice bozdu. sonra ama diğer arkadaşları neden cansuyu seçti peki i dont know

13 mayıs 2019 21:59

9. Bir bilsek süslü ah bir bilsek....

13 mayıs 2019 22:32

10. Bnm takip ettigim önce tulu büşrayı takipten cıkardı uzun süre sonra duyguyu cıkardı. Bide duygunun cok maddiyatcı hırslı etrafındaki herkesi satabilen bi tip oldugunu ima ettiler. Mesela duygu dolaptan tulunun ona dogumgününde hediye ettigi tasarım ayakkabıları sattı küsünce.

13 mayıs 2019 22:38