eşimin benden uzaklaşması ve porno izlemesi?

merhaba süslüler, öncelikle porno izlenmesine karşı değilim onu belirteyim ancak 6 aylık evliyim, çok severek evlendik, 3 yıl kadar da sevgili kaldık. eşim bir kaç aydır benden uzaklaştı yani cinsel olarak benden biraz uzak duruyor. ben istersem, ben ona yaklaşırsam sevişiyoruz. evde güzel geceliklerle, çamaşırlarla vs dolaşıyorum yine de durum aynı. ben evde yokken porno izlediğini farkettim. bir kere de ben yanında uyurken izlemiş mesela. bu durumla ilgili yorumunuz nedir? ne yapabilirim bilmiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım.

1. Uzaklaşması için birşey diyemem bence sorabilirsiniz çok yenisiniz çünkü onu rahatsız eden söylemeye çekindiği birşey olabilir birleşme sırasında. Porno konusu da en yakın arkadaşımın kocası öyle büyük bi arşivi falan varmış hatta. Sürekli izliyor diye şikayetçiydi çok. Ama geçmişsen gelen bi alışkanlığı da olabilir. Ama izlediği için uzaklaştığını ya da uzaklaştığı için izlediğini düşünmüyorum ben.

7 eylül 2018 10:43

2. Bence çözüm konuşmak süslü. Nedem porno izliyor bunu sorun. Sizle sevişmeyi sevmıyor mu tatmin mi olmuyor ya da rahatsız eden başka bir şey mi var

7 eylül 2018 10:43

3. Sizinle değil kendiyle de alakalı bir sorun olabilir bence sorun. Erken boşlama ve ya ereksiyon sorunu gibi veya boşalamama gibi kendi sorunları varsa da olabilir bunlar. Benim erkek arkadaşımın şekerinden dolayı boşalamama sorunu vardı mesela hatta varmış ve gizlemiş ben sorunca ısrarla o zaman anlattı mesela. Birden çıkıp gelmiyor diye gidiyordu üstünden ya da yoruldum diye. Aklınızda bulunsun.

7 eylül 2018 10:45

4. Evlenmeden önce birlikte oldunuz mu? Bunun cevabı önemli

7 eylül 2018 10:53

5. Evlenmeden önce birlikte olduk, hiç bir sorunumuz yoktu. Erken boşalma, ereksiyon vs gibi bir sorun da yok. Eşim son aylarda çok kilo aldı, antidepresan kullanıyor acaba ondan mı diye düşünüyorum biraz. Kendini kötü hissetmesin, onu hala beğendiğimi, istediğimi anlasın diye hep ben istiyorum başlatıyorum ama bu durum da beni çok üzmeye başladı. Acaba bende mi bir sorun var, beni mi beğenmiyor diye düşünmeye başladım.

7 eylül 2018 11:07

6. Süslüm antidepresanlar o isteği azaltıyor libidoyu düşürüyor diye biliyorum ama bence kesinlikle oturup konuşmalısınız

7 eylül 2018 11:12

7. Onu rencide etmek, utandırmak istemiyorum. Ya da benim zorumla sırf ben söyledim diye bişeyler olsun da istemiyorum ama ne bileyim.

7 eylül 2018 11:16

8. Kadının eşinin üstüne fazla düştüğünü nerden çıkarttınız?

Süslü ben kullandığı ilaçtan olduğunu düşünüyorum. Biraz içine kapanmış olabilir, kendini çekici bulmuyor olabilir. Ya da sevişmeye gücü bile olmayabilir. Sonuçta psikolojik olarak da pek iyi değşl sanırım. Siz kendini ona iyi hissettirmeye çalışın. Desteğinizi eksik etmeyin. Sizinle bir sorunu olduğunu düşünmüyorum ben. İlaca başlayalı ne kadar oldu bu arada?

7 eylül 2018 11:31

9. Birlikte olduysanız ve o zaman istekliyse muhtemelen şu anki isteksizliğinin sebebi antidepresanlar olabilir. Bazı ilaçlar bu etkiyi yaratabiliyor.

7 eylül 2018 11:33

10. Cesitli antidepresanlar kullanmis ve sevgilisi de kullanmis biri olarak soyluyorum sebebi cok buyuk ihtimalle ilac. Yani kullanirken farkina varmiyorsunuz cok fazla ama seks pek akliniza gelmiyor. Basladiginizda bitirebiliyorsunuz ama iste o baslama istegi olmuyor cogu zaman ve bunun karsinizdaki insani istememekle alakasi olmuyor. Esiniz buyuk ihtimalle antidepresanin bu etkisini size yansitmamaya calisarak kendi icinde cozmeye calisiyor.

7 eylül 2018 11:53