eşimin keşfeti kadın kaynıyor           ?

takip yok, istek yok, dm yok ama keşfet dolu.  benim keşfetimde de bir zamanlar dini reels çıkıyordu hep. bakmadığım halde. denk geliş midir yoksa boşuna iyi niyetli olmayım mı?

1. İyi niyetli olma süslü. Sevgilimle yeni tanıştığımda keşfeti kız doluydu inkar etmişti ama sonradan itiraf etmişti benden önce hep karı kız baktığı için o hale gelmiş. Şimdi öyle değil mesela.

12 mart 2023 16:57

2. Denk geliş nadir oluyor süslü yani senin ilgilenmedigin bir sey önüne çıkabilir ama çok olmaz.esin karı kız kesiyor muhtemelen denemek icin hesaplara ilgilenmiyorum diyip bir süre sonra tekrar bak istersen.

12 mart 2023 17:02

3. Offf o kadar sinirim bozuldu ki. Porno izlesin laf etmem ben de izlerim hatta. Bunu açık açık instagram hesabından yapmazsın be adam. Git fake hesap aç, git vpn ile bak. İnstadan neden bakıyorsun.

12 mart 2023 17:07

4. Süslü aleni bir kadınla yakalamadığım sürece boşamam ya da o eskortlara sadece bakıyorsa. Eyleme dökmediği sürece boşamam ama dediğim gibi bunu açık açık yapmasına sinir oluyorum.

Daha önce bikaç hesap takip ediyordu. Ben de sanki bana öneride çıkmış ve bakınca onunla ortak arkadaş olduğu için çıktığını, başkalarına da benzer şekilde öneri düşerse beni rezil edeceğini söyledim. Çıkardı hepsini takipten. Şimdi de keşfete düşecek şekilde takipsiz bakıyor demekki 😂 doyumsuz ya. Seks olmayan bir evliliğimiz yok nedir bu doyumsuzluk aklım almıyor.

12 mart 2023 17:16

5. erkekler böyle yani herhangi bir amaçları yok illa bi büyük meme popo bakacak. hayır içinden geliyor bu onların içgüdüsel bi davranış.

12 mart 2023 17:52

6. Heteroseksüel olduğum halde benim de keşfetim kadın kaynıyor

12 mart 2023 17:55

7. Dünyanın en rahat kadını olabilirim, yine de böyle aleni şeyler canımı sıkıyor. İlk cevabımda da dediğim gibi porno izler, izlerim takılmam. Ama böylesi ucuz eskort sayfalarına sürekli bakmak iğrenç geliyor. Ben mi garip hissediyorum bilmiyorum ama öyle işte.

12 mart 2023 17:55

8. dünyanın acı gerçeği değil ya. size aşık olan saygı duyan erkeklerle evlenın.

saygısı olsa en azından göstere göstere yapmaz böyle kırmak istemez sevdiği kadını.

gidip bu abazalarla evlenmemek gerekiyo, yalnız kaldıkça kendilerini toparlayacaklar ama kadınlar sağ olsun böyle kabul ettiği için bi sıkıntı görmüyorlar kendilerinde.

süslü açık açık söyleyeceksin üzüldüğünü kırıldığını böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söyle.

baksam ne olur? ne yapacak ki? diye düşündüğü için yapar yani çünkü bi yaptırım yok ne de olsa. nasıl bi karakteri varsa, artık üzülüyrum diye duygusal yönden mi konuşursun, sinir krizleri mi geçirirsin ne. ama adaamın asla "bakıyorum beğeniyorum ne olacak ki?" şeklinde düşünmesin. karım üzülüyor bunu yapmayayım demesi ya da karım ağzıma sıçar ypamayayım demesi lazım.

instagramda insanlar da görüyor mesela cümle alem kocanı abaza seni de sümsük bilecek

12 mart 2023 17:57

9. Anonim 7 denk mi geliyor? Benimki kaynamıyor mesela. Bir ara her gönderi diniydi anlam verememiştim sonra yine burçlar, cilt bakımı, çocuk eğitici içerik, yemek tarifi vs vs oldu

12 mart 2023 17:57

10. Soru sahibi 3-4 tane kadın ünlüye bakıyorum takip etmeden. Keşfetimde onlardan alakasız kadınlar çıkıyor. Ama escort yazmışsınız sonda. Escort tipli kadınlar değil de modeller falan çıkıyor (ama hiç takip etmediğim, profiline bakmadığım )

12 mart 2023 18:00