eşimle iyi bir insan diye evlendim ama hiç mutlu değilim ?

1. Benden 4 yaş büyük eşim iyi birisi alkol almaz oruç tutar sadakatli aldatmaz tipi de iyi. Maaş olarak benden 10 bin kadar fazla kazanıyor Doğu'da küçük bir şehirde yaşıyoruz ama hiç mutlu değilim evlendigimizden beri tatile gitmedik gezmeyi sevmiyor hiçbir yaşam enerjisi yok sevgili olduğumuzda bunu umursamadım iyi birisi diye ev işlerine de yardımcı oluyor ama ben gezip tozmak istiyorum etrafınızda böyle evliliği olup boşanan oldu mu?

2 temmuz 2023 00:30

2. İyiyse cennete gitsin de boşan sırf iyi olması biriyle anlaşmak için yeterli kriter değil maalesef

2 temmuz 2023 00:30

3. Sen teşvik et onu biraz da

2 temmuz 2023 00:32

4. Hayatında hiç tatile gitmemiş arkadaslariyla hadi içelim gece eglenelim tarzında bı hayat kültürü yok hoş benim de yok ama evlenince daha canlı renkli olur diye düşünmüştüm bayramda tüm çiftler tatile giderken biz ailesinin yanına memlekete gidip et posetledik

2 temmuz 2023 00:35

5. İsteklerini konusabilirsin bence boşanmak birinci seçenek değil ya. Tatile gitmedik diye boşanılır mı, bazı insanlarda öyle alışkanlık olmuyor. Ama siz ailesiniz ve kendi alışkanlıklarınızı oluşturabilirsiniz. Belki desen ki canım bir dahaki iznimizde tatile gidelim bir şeyler yapalım o da demek ki böyle şeyler de olmalı diyecek. Yeri gelir et de posetlenir yeri gelir tatil de yapılır.

2 temmuz 2023 00:41

6. Sözde Yaşım geldiği için ailem bana da evlensene diyor arada.

Sonra bir çocukla tanıştık annemin arkadaşının oğlu. Çocuk cennetlik. Hani ne deseniz yapar. Fakat ruhsuz. İçim sıkıldı olmaz dedim. Ki çocuk ısrar etmişti görüşelim diye. Annem bile o kadar evlenmemi isteyen kadın bu çocukla zor ömür geçer dedi. Çocuğun kusuru yok ama boğucu bir tip. Hani oturup sohbet edilmez.

Allah sabır versin ss. Boşanabilirsin ya da oturup konuşabilirsin. Biraz arkasından itebilirsin falan bilmiyorum. Boşa demek kolay geliyor tabii bize ama bilemiyorum ya.

2 temmuz 2023 00:41

7. Boşanmayı düşünüyorum ben ciddi ciddi. Çünkü belli ki biz anı biriktiremeyecegiz hiç millet yurt dışını karış karış geziyo biz daha Bodrum'a Antalya'ya gidemiyoruz mesele para da değil üstelik üzülüyorum gençliğim böyle mi gececek ben artık muhafazakar bı yaşam sürmek istemiyorum galiba

2 temmuz 2023 00:50

8. Şimdi en önemli soru bu konuyu oturup konuştunuz mu süslü? Yoksa siz kendi kendinize boşanacağım deyip geçiştiriyor musunuz? Önce bir konuşmanız lazım. Denemeden bilemezsiniz. Siz gidin süpriz bir plan yapın iki bilet alın iki günlük bir yere gidin gezin görün bak ben böyle seviyorum hayat evden ibaret değil deyip güzel bir tatil yaşayın. Ha denediniz olmadı sorunlar çıktı anlaşamadınız boşanırsınız tabi ki. Ama uygulamaya geçmeden karşı tarafa suçu atarak çekilmek olmaz. Kolay evlenilmiyor kestirip atarak boşanmak istiyorum ben demeyin.

2 temmuz 2023 01:01

9. Süslü siz kaç yaşındasınız?

2 temmuz 2023 01:04

10. A6 defalarca söyledim tatile gitmeyi sevmiyor genel olarak gezmeyi sevmiyor mesela bana ırak veya İran'a gidelim dedi kabul etmedim ne diyebilirim ki hevesi yok

2 temmuz 2023 01:05