eşiyle ayrı yorgan/pike ile yatan var mı? yadırganıcak bir durum mu?

aynı yatakta ayrı yorganlarda yatmayı düşünüyorum eşimle. muhakkak ki ikimizden birinin ustu açılıyor yazin desen biraksan kalın şeylerle bile uyur eşim ben daha ince pikelerle uyumayı severim. yeni evlendik bu yuzden kafama takildi acaba yorganlari ayirmak istesem tuhaf birsey yapmis olur muyum?

1. biz sevgilimle bazen öyle uyuyoruz nolcak ki

8 mayıs 2023 02:13

2. Nasıl ki artık tek bir yastıkta kocanmıyor herkesin yastığı ayrı o zaman bu bağlamda yorganları da ayırabilirsin. Kız kime ne sizin yatağınız sizin yorganınız şu yeni gelin kafasından çık artık rahatına bak :)

8 mayıs 2023 02:34

3. Biz ayrı yorgan ve pikeyle yatıyoruz 8 yıldır.

8 mayıs 2023 07:47

4. Ben yorgana tamamen sarinir durum gibi yatarim. Tek yorgan ile bunu yapmak mumkun olmadigindan yillardir ayri yorgan kullaniyoruz. Sen cektin ben cektim derdi yok cok rahat.

8 mayıs 2023 08:30

5. Suslu ben de eşimle ayrı örtü kullanıyorum ne var ki bunda yargılanacak. Ben üşüyen biriyim yorganla yatarken eşim pike örtünmek istiyor

8 mayıs 2023 08:31

6. Biz de öyle yatıyoruz süslü valla aşırı rahat oluyor, öneririm :D yatağı da geniş almıştık :D

8 mayıs 2023 08:44

7. Eşim üzerine sadece battaniye örter hava buz gibi de olsa ben de yorgansız yatamam o yüzden bizim de ayrı üstümüze örttüğümüz şeyler. İkimizde yüz üstü uyuduğumuzdan sarılamıyoruz bu şekilde gibi bi durumumuzda olmuyor. 2 senedir böyle ve siz söyleyene kadar bunun garip olabileceği aklıma bile gelmemişti :)

8 mayıs 2023 09:20

8. Yorgandan adeta bir koza yaptığım için ve eşim sıcağı sevmediği için ayrıdır.Yadirganacak bir durum yok ,eskiden tek yastık vardı sonra ayrı yastıklar oldu bu da bunun gibi

8 mayıs 2023 09:21

9. bence hiç bir sorun yok bunda sadece yatağı düzeltirken iki ayrı örtüyü şık bi şekilde örtmek zor olur ben olsam tek derdim bu olurdu :)

8 mayıs 2023 09:28

10. sevgililikten beridir ayrı yorgan, pike vs kullanırız. ben çok üşürüm eşim ise yanar. o yüzden hep ayrı kullanıyoruz uyurken. bundan yadırganacak bir şey de yok üstelik.

8 mayıs 2023 09:48