1. valla süslü her anlattığın birebir. ben sürekli söyleye söyleye alıştırdım bi misafir geleceği zaman misafir temizliğinde ağır işlere yardım eder yapabildiklerine (balkon yıkama, kapı halı koltuk va silme, evi süpürme, silme)ya da iş yaprken söylüyorum çamaşırları asar mısın toplar mısın ben bunu yaparken sen de yatağı toplar mısın diye. yoksa yüz yıl yanından geçer yapmaz sürekli konuşup anlatıcakskn. ütü bana da ağır geliyor ve o da ben ütüsüz giyerim falan diyor ama ben hep ütüyü biriktirip yığınla yaptığım için saatlerce onun başında kalıp hiçbir şey yapamıyorum kocama da o arada ufak tefek işleri veriyorum dediğim gibi çamaşır as şurayı süpür vs. ben yaparken diyorum ama o zaman takım çalışması gibi hissediyor kalkıyor. bugün şunu yapr mısın desem o an kalkmayacağı için bi daha ya üşenir ya unutur yapmaz. bizim farkımız ben çalışmıyorum o yüzden benimle aynı bölüşmesini beklemiyorum ama çok serbest bir mesleği olduğu için boş günlerinde yardım ettiriyorum çalıştığı günlerde hiçbir şey istemiyorum ondan o da biliyor bunu bu yüzden çalışmadığında yardım ediyor
eşlerinizle ev işini nasıl paylaşıyorsunuz?
- cevaplar
4 haziran 2024 16:54