ebced defteri hakkında herhangi bir fikri olan var mı?

kız kardeşim böyle bir şeye baktırdığını ve adı geçen defterde her şeyin birebir yazdığını söylüyor. daha önce baktıran ya da bakan var mı? anlattığı şeye benim aklım basmadı açıkcası. isim ve birkaç diğer bilgiyle yaşanan şeylerin orda bulunabilmesi ihtimali çoook uzak geldi? cahilliğimi aydınlatmak isteyen varsa bekliyorum...

1. İlk defa böyle birşey duydum ve google yazdım. Bir site çıktı anne, baba ve çocuğun adı yazıyor ve akıl fikir puan veriyor. Bu ne işe yarıyor anlamadım.

30 temmuz 2018 00:10

2. ben de hiçbir sonuca varamadım internetten araştırınca. (gizlinot: :() size ait sayfada nasıl isimler vs. yazar çok mantığım da almadı. ama bu kadar da olmaz, yazamaz deyince sayfayı çevirip gösterdiği olmuş bakan kişinin. bilemiyorum çok çok garip bir konu galiba.

30 temmuz 2018 00:23

3. Ebced hesabı yapılıyor geleceği ön görme gibi değil de kelimeleri sayıya dökme gibi bir olay. Her harfin bir sayısı oluyor 0-1000 arasında ve o kelimeyle ilgili bir sayı çıkmış oluyor bunu da yorumluyorlar. Tam ben de bilmiyorum ama isim analizi vs yapıyorlar bu şekilde. Ebced defteri değil de Ebced hesabı diyerek araştırabilirsiniz.

30 temmuz 2018 00:31

4. Ebced hesabı. Buna yıldızlama deniyor sanırım. Anne adı ve sizin adınızın ebcede denk gelen değerleri bulunuyor. Eğer biriyle yıldızınız bir mi diye baktıracaksanız aynı zamanda onun da ismi ve annesinin ismi gerekiyor. Bildiğim kadarıyla islamda var. Çevremde baktıran çok ailem dahil. Ben de yolum düşerse baktırırım.

30 temmuz 2018 01:04

5. Çok ilginç gerçekten, hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.

30 temmuz 2018 01:14